Bskogzhn Kızlar ben kraft fit travel sistem bebek arabası aldım ebebekten inş memnun kalırım... sizde alan var mı bu modeli
Nesoo Bskogzhn bizde 2 hafta önce e bebekte kampanyalı aldık. Çok kaliteli görünüyor. Henüz kullanmadık işllh memnun kalırız canım
YagizAsyaMom Bskogzhn bende pro fit almaya karar verdim hemen hemen aynıı özelliklere sahip. Herkesin yorumları çok iyi inşallah kullanışlıdır
Esra___ Bskogzhn biz de fit modelini tercih ettik kullanışlı geldi bana tecrübe eden arkadaşlarım da çok memnun hem de çok şık inş memnun kalırız 😊
Bskogzhn Nesoo evet bende kalitesini çok begendim aslında joie chorome alacaktım ama bu daha iyi geldi bize
Bskogzhn YagizAsyaMom tip olarakta aynı fiyat olarakta sadece ben onun iç kısmının döşemesini sevmedim ondan fit aldım... siz farkını biliyor musunuz
Elif4334 Bskogzhn eğer travel sistem bebek arabası alacak olsaydım kesinlikle kraft derdim çok kaliteli ve sağlam arabaları var
HalisEbruoban Bskogzhn canım ben kullanıyorum kozım 8 aylık cok memnunun hıc sorun yasamadım cok kullanıslı gecen gun sagnak yagmura yakalandım hıc ıslanmadı
MrvBrlk Bskogzhn bende kraft aldım. Etrafımda kullanip memnun kalan çok kişi vardi diye tercih ettim. İnşallah bizde memnun kalırız
deletedmom321 Bskogzhn evet uzun araştırmalar sonucu biz de ona karar kıldık ve aldık :) siz ne kadara aldınız?