2baybannesi Ahsen42 32+2 yiz bizde artık yorucu döneme girdik sanırım yada bir çocuğum daha olduğu için olabilir 🤷🏻♀️ belim ağrıyor bazen karnımda sertleşmeler 🙈
Nhlhmz11 Ahsen42 çok feciii, 33 teyim, vajina acısı ağrısı sırt ağrısı , dayanamiyorum , geceleri uyku yok , oturamiyorum , yatamıyorum 🙄 bir haftadır bu şekildeyim.
Barmin Ahsen42 33+3 bel ve sırt ağrısı karnım kasiliyo sertlesiyo arada bı rahime batma oluyo. Erken doğum olasılığı var dedi doktor 😕
Sabiaa Ahsen42 33+4 günlüğüz. Hemen yorulmaya başladım bu aralar. Konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. 4 yaşında oğlum var .onunda etkisiyle daha çabuk yorulmaya başladım. Neyse ki az kaldı. Sağsalim kavuşalım bebeklerimize♥️💜
Sevimefealp 2baybannesi aynen bende 33+4 oldum iki cocuk biri ufak hem çalışıyorum hayatımda hiç bunladar yorgun hissettmemiştim belki bunlar iyi günlerim doğduktan sonra birde uykusuzluk eklenicek amanınn
2baybannesi Sevimefealp inşallah bebeklerimiz uslu sakın olurlar 🙈 benim ilk kızım üç yaşına yeni girdi ve hiç uyumayan bebekti öyle olucak diye korkuyorum bende ikinci 🙈 doğum ne zaman görünüyor sizin benim makat gelişten mecburi sezeryan olduğum için ilkinde buda sezeryan olucak doktorum 39da alırız dedi 20 Mart da
Dillosss Nhlhmz11 bende 33 haftamdayım 2 haftadır vajina ağrısı çekiyorum yatarken otururken ağrısını iliklerime kadar hissediyorum bu herkeste oluyor mu hamilelikle mi alakalı
Ozgex 2baybannesi benim de oğlum kolik bir bebekti öyle olucak diye çok korkuyorum kim ne çekerse ondan korkuyor🤣
Sevimefealp 2baybannesi benm martın ilk haftası görünüyor canm bende sezaryen benm ikincide öyle kolik bi bebekti inşallah bu bebeklerimiz sakin olur 😊
2baybannesi Ozgex aynen öyle 😃 ama kızım karnımda da aşırı hakaretli vs idi benim oğlum çok sakin içerde bunun bı etkisi varmı yok mu bilmesem de kendimi böyle teselli ediyorum 🙈
Ozgex 2baybannesi oğlum karnım da sakindi içerde ama hiperaktif bir cocuk çıktı şimdi kızım cok hareketli bakalım o nasıl cıkıcak🤣
2baybannesi Ozgex inşallah sakin olurlar 🙈🙈 iki çocuk illaki daha zor olucak Allah hepimize yardım etsin 🙈
Dmrsld 32+1 olduk yorucu dönem gerçekten yatmak ayrı dert kalkmak ayrı bacak krampları bel ağrıları 🙄 Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin zor ama bi o kadar da güzel zamanlar
yankiyaren Ahsen42 33+1im bende huzursuz bacak ağrısı çıktı 1 haftadır ortaya magnezyum yazdırdım yaeın kullanmaya başlıcam Rabbim kimsenin başına vermesin 20 dk önce ağlıyordum uykusuzluktam gözlerim şiş ama bacaklarımdan uyuyamıyorum istemsiz hareket ettirme isteği geliyor