Hilalrumturk 25 haftalık hamileyim 30. Hafta da falan kuralım diyorum ama erken mi sizce herşeyi hazır
Fatma_nur50 Haftalık iken kurdum yerinbelli olduğu için beşiğin heves ile güzel oluyor çokta geç vakite bırakmayın derim ☺️
Hilalrumturk Daisy0000 benimde odasi 45 güne gelcek 😔😔😔o zaman yikicem herseyini dolabaa koyarken hazirlicem temiz temiz
Narinsuu Hilalrumturk odası varsa neden kurmayasnz, ben de 22 haftalığım almadım daha bsiey ama alınca tabiki kuracağım kurar kurmaz bebek girmeli diye bı kural mi var sanki
Hilalrumturk Narinsuu bende öle düşünüyorum yani oğlum da da bu zamanlar kurdum odasini kızım olcak onun da beşiğini yerini ayarladım yani ben son zamana bırakamam sevmem hazırlıksız olmayı
Meribiri1 26 haftalık hamileyim daha beşiğini almadık bile 😀 34. Haftadan sonra kurarız diye düşünüyorum
Daisy0000 Hilalrumturk İsterseniz bi yandan yıkama ütüleme işlemlerini halledin , odası gelince sadece yerleştirmesi kalır. Rahat rahat kendinizi yormadan halledersiniz
Hilalrumturk tugcee0 bende kurmamak icin sabır diyorum 😂kurunca da zaman daha zor geciyo oda takımı yapiliyo şimdi oğlumla kızım için dün verdik sipariş 45 güne gelcek dediler o gelince beşiği de kurmayı düşünüyorum 😀o zamana kadar kendime sabır et dedim
ensensr23 Park beşik aldım bebek doğduğu gün kurarız ben hastanedeyken eşim halletsin evde mobilya olsaydı 36 37 gibi kurardım heralde ne olur ne olmaz diye.