Ysmn23 Kızlar çok şükür 18 haftalık olduk ama her dakikam korkuyla geciyo valla bisey olacak mı diye yiyip bitiriyorum kendimi bazen olumsuz postları okuyunca istemeden etkileniyorum ya birşey olursa diye😐
Polo Ysmn23 ya bende öyle. Sen benden bir hafta öndesin. Sende vajinada ağrı batma gb bişeler var mı. Saniyelik süren ağrılar.
Hs4523 Ysmn23 herhalde bu pimpiriklik doğurana kadar devam edicek :) çünkü bende öyleyim her hafta başka bişeyi kafama takıyorum korkuyorum
Melinoee Ysmn23 Bende öyleyim 15+3 teyiz. Her gün acaba iyi mi öyle mi böyle mi diye düşünerek geçiyor. Valla fetal doppler cihazı alacağım en sonunda kalp atışını dinlemek için. Evham yapıyorum istemsizce 😔 olumsuz düşünmek hiç güzel değil kafamı dağıtmak istiyorum ama olmuyor 😔
NaYu Ya kizlar bende 19+1 haftaya girdim. Ama bende de var ayni durum :( bazen sanki hamile degilmisim gibi hissediyorum. Hani bi hareket bir sey istiyorum bi sinyal bebegim sag salimdir diyebileyim diye. Daha doktora gitmeme var kafami kurcaliyo bu durum :(( off neden boyle oluyorki :((
Asli35k Ben de yalnızım sanıyordum ben de öyleyim 15 haftaya girdik bizde 😊 Doktor randevusuna kadar içim içimi yiyor 🙄
Meryemim Hs4523 Bu pimpiriklilik ölene kadar devam ediyor :) 6 yaşından oğlum var hergün bişeyi kafama takıyorum :)
Bulgurunannesi Demekki herkeste aynı durum 🙈 İçim içimi yiyo iyi mi kalbi durmamıştır neden hissetmiyorum diye. 🙈🙈 bizde 17+5
Zehrazrl Bende aynı durumdayım hep bır panık halı doktora gıdıncede ya olumsuz birşey soylerse dıye kendı kendımı yıyp bıtırıyorum üstelık doguncada gecmıyor ılk cocugmdan bılıyorum artarak devam edıyo bu panık olma durumum
Polo Ysmn23 valla dr a gittim bugun en azından içim rahatlasın die Dr baktı hiçbi sıkıntı yok Bunu çekiceksin mecbur dedi herşey normal dedi Rahim büyüdükçe geriliyoz demek