birannebirbebis Detaylı ultrasonla ilgili tecrübeleriniz nasıl kaç dakika sürüyor nasıl yapılıyor memnun kaldınız mı malum biraz pahalı o yüzden bizde çok merak uyandırdı
Mhtpflz birannebirbebis ben çok memnun kaldım tabi doktordan doktora değişiyor benimki 45 dk sürdü ama inanki hiç anlamadım 45 dk değildi 15 gibi hızlı geçti 2 resim verdi pendik medical parka gtmiştim benn
Aaaysee birannebirbebis 25 dk civarı sürdü benim ki her şeyini inceledi şurası şöyle burası böyle gelisen yerlerini oluşan yerlerini hepsini söyledi tek tek sağ böbrekte genişleme çıktı mesela girmeseydim detaylıya öğrenemicektim bunu,ben tavsiye ederim en azından içiniz rahat olur
Ummu1234 birannebirbebis kesinlikle girmelisiniz detaylıya mesela bende bebeği besleyen damarda daralma çıktı eğer girmeseydim bilmicektim 🙏
1aysenurrr birannebirbebis Kesinlikle en önemli olan şeylerden birisi detaylı ultrason bence,herşeyine bakıyorlar.Benim 40 dk kadar sürdü doktorumuz da sağolsun çok ilgilendi kalp damarlarından göz lenslerine kadar neye baktığını ne işe yaradığını açıklayarak söyledi.Yüzünün net olduğu birtane de fotoğrafını verdiler☺️
birannebirbebis Mhtpflz kaç haftalıktınız yaptırdığınızda birde fotoğraf net mi :) öncesinde tatlı bişeyler yediniz mi
Puhu_ishak Ay ben de yarın gireceğim, üniversitede takipliyim 20 dakika sürüyormuş doktorum çok ketum inşallah ultrason uzmanı da öyle değildir gerçi asistanlar yapıyormuş nasıl güveneceğim bilmiyorum 🥺
Mhtpflz birannebirbebis tam tersi açtım hareketliydi evet 21 haftalık şuan mesela dudakları ben gerisi babası belli oluyor🥰
Aaaysee birannebirbebis 18 de gittiğim hastahene de net foto vermislerdi renkli ama detaylı da bi tık daha uygun diye başka hastahaneye gittim foto vermediler maalesef o konuda tek memnun kalmadım ama normalde verilmeli yani bugün 29 da gittim mesela verdiler foto normal ultrason da,23.hafta da girdim detaylıya
Buse-ozdmr birannebirbebis 20 dakikıka falan surdu her organına baktı bebegın parmaklarının hepsını tel tek ölçtü başı karnı heryerıne baktı
nur34_ birannebirbebis benimki 20 dakika kadar surdu canim doktor cok ilgiliydi herseyine bakti ve bakarken bu boyle su soyle diye anlatti da bize sonra bir yarim saat bekledik doktoruma rapor hazirladi ben ozel bir ofise gitmistim perinatoloji uzmanina