Veeee bende doğurdum 😅🙏🏻 o gün yere oturup sarma sardım üstüne akşam yürüyüşe çıktım herşey normaldi ne ağrı vardı nede başka bişey akşam otururken bir anda bir ağrı ve o an iç çamaşırım ıslandı pembemsi bı sıvı gelmişti üstümü giyip hastaneye gittik suyum gelmişti ama açıklığım varmıydı bilmiyorum söylemediler yatışım yapıldı sancılar geliyordu bu arada 23.00 gibi yatışım yapıldı gece 2 oldu sancılar çok sık geliyordu ve gerçekten artık zorluyordu 03.00 da doğum haneye alındım ilk başta yapamadığımı düşündüm ama herkes güzel gidiyordu ebeler çok desteklediler sağolsun ve son bir ıkınma ile 03.35 de oğlumu kucağıma aldım buraya kadar herkes kolaydı 😅 yani dikiş kısmına göre gerçekten kolaydı 1 saat dikişin bitmesi vs sürdü enfeksiyonum vardı o yüzden çok hassas oldupunu söylediler odamıza geçtik ve güzelce oğlumu emzirdim gerçekten zor bir süreç ama sonu o kadar güzel ki şimdi kollarımda emziriyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi 🥰🤲🏻🥹