subas mrblr kizlr benim kizim 6 biticek 7 aylik olck cok huyusuz olmus herseye agliyor durmuyir dis jeli aldin onu sürüyorum ytiyor yani iyi geliyor disi ne zman cikar tahmini dis etide sismis
Kahvesever subas benimki de 5 ay 23 günlük. Uzun süredir dişleri kaşınıyordu, salyalar bitti bayadır akmıyor . Dişler kaşınmaya devam. Ama bir şişme yok simdilik. Tabi zaman zaman huysuz. Artık huyundan mıdır bilmiyorum. En korkutan sey disi :(
Tiiffany subas merhaba yani o belli olmuyor kimisi erken kimisi geç cıkarıyor. Mesela bizim 6 aylik ilk dişi cıkmıstı. Akrabamızın bebegi 1 yasında cıktı. Yogun salya akısı huysuzluk iştahsızlık olabılıyor. Zaten bi tanesi cıksa rahatlıcaksınız ondan snra peş peşe cıkıyor. Damakları cok şiş ise yakındır cıkması
Baymehal subas bebekten bebeğe değişiyor canım ama seninki tam diş çıkarma vakti normale göre ayy allah kolaylık versin kehribar taşı alın derim kolye olarak iyi geliyor ben kızımda kullanmıştım zorluk fazla çekmedim 🤗
ardenmoms subas dolaba ağız mendillerini ıslayıp koyup verin soğuk şeyler çok iyi geliyor havuç verin eline kemirsin bem öyle yapıyorum 😂
gamzosgamzos subas bebekten bebeğe değişiyor diş çıkarma zamanı ilk kızım ilk disini 4 buçuk aylık çıkarmıştı küçük kızım kaç aydır belirtiler olmasına rağmen 9 buçuk aylık çıkardı
iremcannn1907 subas belli olmuyor canım benim oğlum 5 aylıkken 2 tane birden çıkardı kuzenimin bebeği şuan 1 yaşında yeni çıkıyor
Siracinannesi subas ay bizimki de 7 aylık oluyor 5 gün sonra ama hala çıkarmadı çok huysuz herşeyi ısırmaya çalışıyor ama gelen giden yok 😅 1 aydır da böyle 🥲