Cansutkbs Böyle olan var mı? Birde bebeğim büyük yani 22 haftalık.. Normal de göbeğimin orda olması lazım değil mi
Hilalaldmr04 Cansutkbs Ay. Canimm tam su an benimde oyle yaa oramda ativeriyor 🤦🏻♀️ Nedenini anlamiyorum yarin kontrolum var sorucam doktoruma bizde 22 haftaligiz .
desagr Cansutkbs Benimde o haftalarda öyleydi, pozisyonundan dolayı öyle ilerledikçe düzelir demiştir doktorum. Şuan göbeğimin oralarda hissediyorum
tazecikanneee Cansutkbs erkek çocuk aşağıda olur der annem bende genelde sağ kasıgıma ya da sol kasıgıma doğru hissediyorum 21+2 yizzz
MomBse Cansutkbs ah ben de öyleyim arada assada bazen yukarıda nadiren ama genelde assada sanki çıkacakmış gibi bildiğiniz üçgen kısımdaydı geçen hafta hele eşim bile şaşırıyordu bu ne kadar assada diye dönüyormuş içerde durmadan ama🤷🏻♀️
Serapca tazecikanneee cinsiyetiniz belli mi benim oğlum yukarda kızım kasık bölgemdeydi ve genelde kız aşagıda oluyor genelde 😉
KeremSevda27 tazecikanneee Benmde erkek bende 24. Haftadayim bende kasıkta hissediyorum hep yani sanirim bu bilgi dogru
Hafizeipek Cansutkbs ben de 27 haftalık hamileyim 2 gün önce kasiklarimda hissettim ayaklarıni 1 saat sürdü panik yapım aşağı indi diye sonra göbek deliğimin üstünde tekme atmaya başladı dönüyorlar mı napiyolar acaba 🙃
SevgiIbrahim Aynisi bendede oluyodu o haftalarda. Doktor dediki ayaklar assagida olduguu icin oylee hissediyosunn. ☺️ Dönup duruyolar ztn
Msalbyrk Cansutkbs banada oluyor ya bi tuaf olyorm orda atnca🙊 düz uzaniom ki yukari cksin dye çıkıyor 😁
Svd1 Kasığınıza ağrı yapıyomu peki benım sol kasıgım idrarımı cok fazla tutmusum gibi ağrıyo ayakta durunca daha da yogunlasıyo agrıısı😩
SevgiTkn Cansutkbs Bende 22 haftalığım hep kasık taraflarımda hissediyorum. Pıt pıt atıyor. İlerki aylarda kıyafetten bile belli olacak oynadıkları. Ben şunu farkettim kızlar oğluşum diye bağırdığımda daha çok hareketleniyor beni çok iyi duyuyor oğlum 💙💙
Smye SevgiTkn o olayı bende çok istiyorum ya ama ben seslenince hareti duruyor beyefendinin 😞🤔 bide benim de sol kasıgımda atıyor pıt pıt ve hep tekmeler alt karında daha yukarı çıkmadı sanırım
Selale_bati Cansutkbs canim 28haftaligim senin haftandayken 24e kadar orda hiseetdim sonra buyudukce yukari cikti simdi mideme yakin hareketleri
Busrasefa Cansutkbs canım korkma oluyor bende renkli ultrasyonda doktorda farketti alttan yiyorsun annesi tekemyi dedi istirahat verdi birde ağır kaldırma sonra yukarı çıkıyor birde progesteran verdi alttan fitil olarak 24 girmiştim renkliye şuan 31 haftalığım yukarda bebeğim
ikizlerimveannesi Cansutkbs sırf bu yüzden koştur koştur doktora gitmiştim ve azarı yemiştim 😁 ben vajinamda hareketini hissedip canım yanarken ultrasonda bebekler göbek deliğimle aynı hizadaydı suyun içinde olduğu için hareketleri yansıma yapıyormuş doktorum öyle demişti şimdi 28 haftalık olduk bu sefer de kaburgamda ve midemde hissediyorum hareketleri 😬
Benay Cansutkbs ben şeyimi tutup yürüyordum o haftalarda sürekli yattım çünkü hareket edemiyordum yürüdükçe çıkacak gibi oluyordu doktoru aradım normal bu durum baskı yapabilir ama eğer ağrı ayakta duramayacak kadar çoksa oturduğun ve yattığın halde geçmiyorsa biz korkarız deyse normaldir dedi kanama var mı yok su gelmesi var mı yok o zaman korkma bebeğin baskı yapıyor olabilir dedi
Serapca Cansutkbs canım en baştan beri aşagıda yukarı büyüdükçe çıktı sayılır ama bütün hareketleri aşagıda hissediyorum
YagizAsyaMom Cansutkbs 2 gece önce sırf bunun için acile gittim korkarark yatım sedyeye kan ter içinde kaldım meğerse ayaklarıyla aşağıya baskı veriyormuş ultrason la baktık dimdik duruyordu 🤔 gayet keyifliydi 🤣
BelizErstn Cansutkbs bende 22+2 oldum ve dünden beri sürekli aşağıda ağrım var. ara sıra daha şiddetlenip sancı gibi giriyor. bebeğin hareketleri mi bunlar ?