elifff_17 Bfduam bugun bir arkadaş da senin gibi yazmış ümidim yok diye ama ümitsiz olmayın lutfen …. benim yaşadığım onca sağlık sorununun yanında oldu bu bebek ve bende bazen olmayacak mı dedim ama hemen topladım kendimi cok sukur ciddi bir şeyiniz yok sadece cok düşünüyorsunuz düşünmemek elbette imkansız ama ben kendimi oyle sınırlama koymustum ki bebek kıyafetlerini instagramda hızlı geciyordum bebek resmi çıkarsa hemen kapatıyordum bir de bedenimle psikolojimle uğraşıyordum ciddi saglık problemim vardı cok uzun anlatsam bitmez ama dedigim gibi oldu sadece rahat bırakın kendinizi dua edin cok cok.. ustunuze düşeni yapın takdir Allahın emin ol o bebegin bir zamanı var ben en son balkonumda kuş geldi hamileydi 3 tane yavrusu oldu uçtu gittiler 5 gun sonra da ogrendim hamile olduğumu nerden nereye yani… sakin olun bu sureci arkadaşa da dedim bahsetmeyin kimswye soran olursa şu an düşünmüyorum hayırlısı deyin konuyu kapatın tedaviyi görün iyi bir doktor seçimiyle gerisi olacaktır bugun ya da yarın.. illa vardır bir zamanı ümitsizlik şeytandan….. dua edelim bende ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️
elifff_17 Bfduam ayrıca adete daha 10 gun var 10 gunde klomenle catlama ignesiyle bilemezsin ne kadar buyuyecegini 2 gunde bir takibe gidiyorsun zaten vurduysan bekle bakalım vurulmadiysan daha bilemezsin yani duzenli ilişkiyi aksatma
Gul5 Bfduam sancılarım bitti nerdeyse 2-3 gündür ara ara oluyor. Göğüs hassasiyetim de azaldı bacak ağrılarım da duruldu. Nolacak merakla bekliyorum. Bir yanım çok umutlu ama içim içimi yemiyor değil. Bakalım bat 20 si beklemedeyim.
Bfduam elifff_17 canım ne güzel bi yüreksin 🌹 Ben uzun ara verdim bebege haliyle yaş, rezerv sikintusindan zorlaştı işler. Rabbim inş tekrar nasip eder🤲 Sanada gelmiş geçmiş olsun inş. Neydi sıkıntın?
Bfduam elifff_17 canım salı gittim (iki gün önce) 14 ünde, çatlamıştı. Muhtemelen 2,3 gün öncesinde 12 sinde pazar çatladı, ağrıdan tahmin ediyorum. Iğne vurulmadı çatlama olunca.
elifff_17 Bfduam duzenli ilişki oluyorsa eger tutma ihtimali de fazla ama ben ilk klomen kullanmıştım igne olmamıştım çatlamış kendiliginden ama bilmedigimden anlamadigimdan o ay olmamıştı o yuzden igneyi denedim sonra bileyim diye :)) bu arada teşekkür ederim benim sıkıntı uzun cidden :)) yazmakla bitmez yani sadece bunca şeyin içinde oldu ümitsizlik olmasın diye soyledim yaş faktörü etkileyebilir ama dedigim gibi iyi bir doktorla bunu halledebilirsinizz hangi şehirde yaşıyorsunuz?