Queen2 unlusura bende yeni gittim ¾ gün oluyor çok detaylı baktı herşeyine ama renkli değildi siyahbeyazdı banada bişey göstermediler renkli ultrasyon kapıdını birak rapor bile verilmedi sisteme giriyor galiba
Baloglum93 unlusura hayır vermiyolar ama ben sormuştum sordum diye siyah beyaz bı ultrason kağıdı verdiler 😁
Edanrvrkn Merhabalar bebegin renkli resmini renkli kağıtları olmadığı için vermiyorlar ama ekrandan telefonunuza çekmenize izin veriyorlar en azından benim öyle oldu pazartesi günü gittim doktora ekranda çekebilirsiniz dedi
unlusura Edanrvrkn aaa ama okadar yeni sistem yeni makinelerle yapıldı orası keşke verselerdi 🙄 gerçi artık telefonlarda çekiyor sırf resimli olsun diye özelede gitmek istemiyorum ama bir yandan da hatıra kalmasını çok istiyorum
Mugeliya Edanrvrkn yaa nasil randavu aldiniz nasildi dr ben devlette kadin doguma gottim peritanolji actirdim ama mrsden baktim yok
Mamacitaa1 Edanrvrkn peki normal bi kadın doğum doktorundan randevu aliyorsun ve gidiyorsun öyle mi yani farkli yapilmasi gereken birsey var mi acaba perinatoloji falan yazılmiş ama hiç bilmiyorum ben🙈
Edanrvrkn Bende hatıra kalmasını çok istediğim için telefona çektim. Belki başka Bi doktorda renkli kagıt vardır bilemiyorum ama ben 2 oldu gidiyorum 2 doktorda da yoktu 😔
unlusura Edanrvrkn of ya çok üzüldüm 😔 acaba hem oraya gidip eğer vermezlerse özele mi gitsem ama uygun fiyatlı nerde vardır ki 🙄
Minik_annee unlusura detaylı en uygunu 800 aşağısı yoktur diye düşünüyorum bide fiyatlar bu sene iyice arttı Aralık’ta 900 TL gittim büyük büyük resimlerini ve videosunu aldım şimdi gittiğim yer 1.500 olmus
minnakannesi08 unlusura bence gerek yok canım masraf yapmaya zaten ekrandan resim çektiğinde çıkartabilirsiniz renksiz vermişti doktor banada ekranı çekebilirsiniz demişti hatıra kalsın diye 😊
unlusura Minik_annee aslında 750 tl Bağcılarda Şafak hastanesinde buldum ama orasıda uzak yol parasıyla yine bin küsür lira oluyor şuan kontrole gittiğim özel hastane ise 1.850 tl istedi 🙄
Edanrvrkn Doğumunuzu özelde yapmayı düşünüyorsanız eğer özele başladığınızda da renkli ultrason alabilirsiniz tabi sizin bileceginiz bisey yinede 😊
Minik_annee unlusura evet İstanbul heryer çok uzak yol parasiyla aynı hesaba geliyor hep 1.850 de çok fazla
Edanrvrkn Nerde oturuyorsunuz esenyurtta esencan hastanesinde perinatoloji bölümü var 2022 Kasım da gittiğimde 550 tlydi ama suan bilmiyorum yakinsaniz bi bakın isterseniz
unlusura Edanrvrkn yok orası da uzak küçükçekmecede oturuyorum aslında yakınımda Rumeli var birde doğan hastanesi bide onlara sorucam inşallah ucuzdur
Edanrvrkn Mugeliya sürekli takip etmek gerekiyor sabah 10 da mhrs ye giriyordum günlerce uğraşıyordum Bi kere randevu düşürünce gerisi geliyor zaten inşallah en kısa zamanda düşünürsünüz benim 1 ayı bulmuştu randevuyu düşürmem
unlusura nur34_ yok artık o kadar özele para ver bi foto içinde ekstra istiyorlar iyice suyunu çıkartmışlar