Mckeymouse Gerçekten tatlı yiyenlerin oğlu ekşi yiyenlerin kızı mı oluyor ☺️yoksa sizde hurafe olduguna mı inanıyorsnz
EmineDefneGokce Mckeymouse ay tabi ki hurafe ya 😂 ilk kızımda ekşi yedim. 2. Kızımda nefret ettim ekşiden tatlı yedim 😂
Aysenur426868 Mckeymouse ben hepsini yiyorum damak tadım tatlıya yakın normalde de ekşi de öyle hemen hemen yemem oğlum var ona hamileyken de seçmedim bişey özellikle tatlida yedim ekşide şuan kızıma hamileyim aynı ondada ayrimiyoeum yiyorum ,🤣
Aysenur426868 Ye tatlıyı doğur atliyi Ye ekşiyi Doğur Ayşeyi demişler bu arada :D ben oglumada yedim tatlıyı kızıma da yiyorum şuan
Elisa55 İlk hamileliğimde (kızıma) hep ekşi yedim normalde limonu görünce dişlerim gıcıklanırken ısıra ısıra yiyodum 😂 simdi ikinciye hamileyim cinsiyet kesin degil hem eksi hem tatlı yiyorum ama serbetli tatlı normalde serbetli tatlı sevmem ama yiyorum bakalım bunun cinsiyeti ne ayın 7 sinde kesinlescek 😂
AzraFarah Mckeymouse kızımda bol bol erik yemiştim, acı ekşi seviyordum tatlıdan tiksindim,oğluma hamileyim,yine acı ekşi yiyorum, ilk başlarda tatlı hiç canım istemiyordu,yiyesim gelmiyordu, yavaş yavaş yemeye başladık
Mervosssse Mckeymouse Asla katılmıyorum bu hurafeye. Hamileliğimin başından beri yediğim limonun nar eksisinin haddi hesabı yok. Herkes kızın olacak bak görürsün dediler. Bir de baktık ki oğluşum oluyor 🤰🏻💙 Bu arada tatlıdan da tiksindim. Yani neymiş ye tatlıyı doğur Hakkı’yı olmuyormuş😂😂
Mckeymouse Mervosssse demek ki vücut ihtiyacı olan vitamini istiyor o yüzden oluyor benm de bir kızım var bir tane de oğlum olsun istiyorum ama bakalm hayırlısı 😂😂
Bibisko Mckeymouse kesinlikle hurafe ama bende teori çürümedi😅 erkek bebek bekliyorum 7. aydayız hamileliğimin başından beri deliler gibi çikolata yiyorum 1 tane de kesmiyo maalesef🫣🙈
minigiminannesi03 Mckeymouse ilk başta cola cola diye deli olmuştum sonra nefret geldi eksi yiyeye bir hal olmuştum yeter durdurun beni diyordum hala devam ediyordum gece kalkıp turşu yemek için sird çiş diye kalkarım kendimi turşu odasinda bulurdum esim dalga geçerdi tursucu seni diyerek
Babykalamar Mckeymouse oglum olcak ilk 5 ay agzina tatlinin t sini surmedim cikolata gorsem tiksiniyordum🤣