Kirmizibalik1 Birannebirkiz ayy karisik kizartma yaptim ben, sarimsakli yogurt dokucem ustune. Milyonlari verseler degismem bu yemegi ya agdhd😄♥️
gmzhrn Kirmizibalik1 öyle özledim ki sarımsaklı şeyler yemeyi. dogurayim allahinizni .ile kendimi sarımsak soğan suyuna yatiracam
Ezgikrkl Birannebirkiz Sadece patlıcan yemeği yaptim ayakta dikilecek halim yok yanına pilav yapabilirim belki ☺️
Sila66 Birannebirkiz riskliyim ağrılarım var belımde çatlak oluşuyor sanırım o ağrı yapıyor ondan kızarmış tavuk hazır yanına da çorba yaparım artık elden gelen bu 🥹
mucizem___ gmzhrn ben aşırı seviyorum evet fazla sarımsak koyamıyorum yogurdun İcine aşırı yakıyor midemi ama az da olsa yiyorum siz neden yemiyorsunuz
bademli_puding Birannebirkiz mercimek çorbası mısırlı pirinç pilavı yanınada fırında tavuk yaptım asla tavuk yemem diğerlerini yerim 😅
gmzhrn mucizem___ cok rahatsız ediyor az da yesem. bulantilarim yanmalarim hat safhada aylardir. yersem ömrümden ömür gidiyor. taze sarımsak çıkmış dayanamadım sz bisey yedim geçen yiyen sen misin neler cektim
mucizem___ Birannebirkiz hic yemek yiyesim yok atıştırmalık birşey ler yapmak istiyorum ya cay demleyip marketten tuzlu kurabiye alasım var bir de hazır sigara böreği normalde cok tatlı cıkar canım bu gün nedense böyle tuzlu bişiler yemek istiyorum üşengeclikten gidemedim markete ve yakın olmasına RAGMEN ya