biz2209 Merhabalar.Adetim 5 gün gecikti.Gecikmenin ilk günü 2 tane test yaptım pozitiv çıktı.Gecikmenin 3cü günü de tekrar test yaptım pozitif çıktı.Ancak adet sancıları gibi oluyor bazen,hamilelik mi yoksa gecikmeye göre mi pozitif çıktı test?
Gizzgzz biz2209 hamilelikte adet sancısı çekiyorsun maalesef :) rahmin genişliyor o yğzden doğuma kadar olur dert etme
biz2209 _tuuggcce_ geçen ay da gecikme oldu ancak test negatif çıktı,3 gün sonra adet oldum.O yüzden bekliyorum 1 hafta gecsin hayal kırıklığı olmasın(
Kiwi12 Adet sancosı gıbı sancılar oluyor baya bı zaman yerleşme vücudun hazırlanması agrışar oluyor pozitif çıkmış kaç sefer hamışesınızdır yınede kan testı verıp kaç haftalık olduğunu ogrenmıs olursunuz hemde saglık ocagı kaydınızı acar
1trimester Bence dahiliyede kan testi verin genel beta hcg isteyin hem değerlerinizi görüp dikkat edersiniz hem emin olursunuz. Ben evde 2 test yaptım pozitif çıktı inanamadım hiç bir belirti yoktu. Dahiliye’ye gittim gerçek olduğunu öğrendim bazı kan değerlerimde düşük çıkınca takviye verildi arkasına hemen kadın doğuma gittim.