Kardii Ya ben okurken ağladım hala yaşlar iniyor gözümden ilk defa böyle ağladım bi doğum hikayesinde allahım yavrularımızı bize bağışlasın size bağışladığı gibi Rabbim analı babalı büyütsün inşallah öpün lütfen ve koklayın benim yerime lütfen darısı benim başıma inşallah 🙏❤
CimKefA Kardii cinsiyetini öğrendinz miii, cinsiyet partisi için yazmıştınız, size yazılanları okurken hayal gibi geliyordu , bizim de belli oldu ve bizde aile arasında kutlamayla öğrendik çok güzel bi duygu
KadriyeDerin Hayalll Ay ağla ağla içim çıktı Allah her zaman kadınına destek çıkan canı yandığında canı yanarmışcasına hisseden eşler nasip etsin Allah azınızın tadını bozmasın yavrunla size güzel hayırlı ömürler versin canım benim ❤️
Hayalll KadriyeDerin amin cnm isteyen bekleyen herkese nasib olsun hayirli evlat guzel es 🤗🙏🙏🙏 hepiniz sag saglm kavusun yavrulariniza
Dilaam Hayalll yaa cook güzel masAllah Allahım bize de böyle güzel dogum nasip etsin 💕🤗özel bisey yaptınız mı acaba dua falan meryem ana otu kullandınız mı birde gerçekten dogum sırasında sadece bel agrınızı mı hissediyorsunuz yani asagj tarafta acı sızı olmuyor mu ben en cok ondan korkuyorum nasıl cıkıcqk ordan belimin agrısı değil orası acıyıp agrıycakmıs gibi geliyorr
Hayalll Dilaam özel birşey yapmadım aslında cnm yürüyüş squat sıcak suya oturma falan yapmıştım son haftalar onun dışında pek de birşey yapmadım epidural almadım doktorum gerek yok sen yaparsın dedi az kaldı dedi evet keskin bel ağrıları oluyor nefesini kesecek kadar normal bir ağrı değil o yüzden anladım hemen doğuracağımı😀 altın ağrımıyor inan sadece gelip kontrol ettikleri zaman canın yanıyor saniyelik ..
Kardii CimKefA benim 12. Haftada belliydi ama doktor tahminde bulunduğu için pralı olmamıştık yapmadım cinsiyet paryisi onun yerine kayınvalidemgil baby shower yapıcak dayanamadık çünkü bu arada cinsiyetimiz erkek
blackberry118 Hayalll Sizi zorlayan cok sık yapılan vajinal muayeneler olmuş. Ben izin vermiycem o kadar sık bakmalarına. Güle güle sağlıkla büyütün inşallah bebeginizi. Özellikle eşinizin tepkilerini anlattğınız yerlerde agladim