mrv_elvn_ Essraanil yaşadığım şehirde perinatoloji ye ulaşmak biraz zor sevk falan istiyorlar cuma günü sevk için gideceğim pazartesi günü doçent doktora gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun
mrv_elvn_ Essraanil inşallah farkı kapatırız canım en başından beri çok zorluklarla geldim bu günlere rabbim bundan sonrasını ve doğumu kolay geçirir inşallah hepimize dayanma gücü versin rabbim
Essraanil mrv_elvn_ tek yumurta benim canım senin ? Evet aynıyız ben de 29+1 im gerçekten zorlu geçiriyoruz sonu güzel olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🌸🙏🏻
mrv_elvn_ Essraanil Mart ayını bitirirsek sağ salim Nisan’da kucağımıza alırız inşallah ben öyle dua ediyorum 🤲
mrv_elvn_ Sevvl sağol canım içim biraz da olsa rahatladi umarım daha ciddi şeyler olmadan kucağımıza alırız yavrularımızı
Essraanil mrv_elvn_ maşallahh canım benim de erkekler😍🌸 malesef benim nisanı görmem çok zor tek yumurtalar erken geliyor 🥺 doktorum 35 i görürsek çok süper olur diyor🙏🏻
mrv_elvn_ Essraanil sağlıcakla doğsunlar da 35 de çok erken sayılmaz canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 🥰