Nihall2 Kızlar selaaammm , geceleri uyuyamıyorum artık aşırı uyuşma ve karıncalanma var yaşayan var mı durumu ?
Edafmo Nihall2 magnezyum eksikliğinden oluyor genelde uyuşmalar. Doktorunuzdan takviye isteyin isterseniz 🤗
09Rabiaa35 Nihall2 uyuşma yok ama sürekli nefes alamiyorum 32 haftadayim göbekten dolayida yatamıyorum ama burada sukur
efeninannesiii_ Nihall2 bende aynı durumdayım. Sağa sola dönerdim önceden artık sola dönünce kalbim aşırı çarpıyor. Allah yardımcımız olsun. Bacak arana yastık koymayı dene biraz da olsa rahatlatıyor
Nihall2 Edafmo Edafmo ilaçta kullanıyorum kan sulandırıcı da ama inanın 2 gündür uykuya hasret kaldım hiç uyuyamıyorum , önceden ilaçların faydası olurdu şimdi tık yok 😔
Nihall2 09Rabiaa35 Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻 aynı durumdayız birde üzerine bu vücud uyuşmazlığı başladı tamamen uykuya hasret kaldık
Nihall2 efeninannesiii_ yapmadığım birşey kalmadı inanın 😔 sabaha kadar evde dolanıyorum uyku herşeyin başı . Bu sefer de vudücüm iyice halsizleşiyor Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻 az kaldı dayanmaz galiba böyle
09Rabiaa35 Nihall2 bende derin uyumak istiyorum sürekli idrarın geliyor gece kalk açıktım mi kalk bel ağrısı ama en güzeli de anne olmak diyip kendimi avutuyorum 😂😄😂😄😂😄
Nihall2 09Rabiaa35 mükemmel duygu hepsi ama bize kalırsa birşey olmadan anne olalım 😂 maalesef öyle değilmiş onu anladık
Feride9923 Uyumak cok zor sabahliyorum resmen sabaha karsi uyabiliyorum cok yorgunum ama uyumak olmuyor 🙏 son 66gun kaldi