Aysedemirr Merhaba kızlar bebeğinize hangi ıslak mendil kullandınız? Islak mendil zararlı diye pişik yapar diye serum suyu mu ne varmış onla yıkayıp ayrı bir kutu yapmak iyimiş diye duydum sizin yaptığınız şeyler var mı. Bunun için ?
Gizzgzz Aysedemirr waterwipes en doğalı ben ev içinde bebek temizleme pamuğu dışarıda waterwipes kullanacam ama fiyat olarak uçuk tabi
Pinkgold Aysedemirr uni baby almaya karar verdim kalınlığı iyi diye sleepy çok ince geldi bana pamukta aldım ama evin içinde ise ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum direk duşta yıkamayı düşünüyorum pişik olmasın diye
ikikedi-birbebek Aysedemirr Molfix soylettim indirimdeyken yenidoğan olanı birini açıp baktım ıslakligi yeterli çok ıslak veya kuru değil , kokusu olmaması ayrıca güzeldi , tavsiye edilir 😇😇
Bir_tirtilannesi Aysedemirr ben şahsen ıslak mendil kullanmak istemiyorum kimyasal içeriyor diye 😊 kimisi yıkayıp kullanıyor ama içime sinmiyor benim o şekilde onun yerine alt temizleme pamukları var onları ılık suyla ıslatıp kullanmayı düşünüyorum 🌸
aylince23 Ben e bebekten pamuk alıyordum, peteğin üstünde bi kapta hep suyum oluyordu ılık, içine zeytinyağı damlatılmış. Miss gibi siliyordum ıslak mendili çok sonra kullandım 2 yaşında bezi bırakmaya yakın. Öneririm