semanureliz Aysenur426868 31+4 gümbür gümbür geldi resmen sadece sol tarafımda hissediyorum sol tarafımda baski var acayip derecede
Nur93 yagizegemom cznım benide mafetti diş apseliydi galiba nabtım kekiği kaynatıp suyu ile çalkaladım gece yarım saat sonrada fırçaladım şuan kurudu galiba iyiyim çok kötüydm doktoruma sordum sorun yok dedi
yagizegemom Nur93 arada bi geliyor ağrı geri gidiyor 2 hafta önce ağzımın içi birden kanla doldu diş taşım düşmüş onun ağrısı bu🥲dediğini deneyim bi canım Allah razı olsun 🫶🏻🌸
Tdemirol yagizegemom yaa ben de aynı durumdayım şu an aynı Haftada aynı ağırlasma hissi ve aynı diş ağrısını yaşıyorum 😑
Tdemirol yagizegemom aynen beni de son 4 gündür. İşin garibi diş ağrısı yıllardır yaşamadım. Bana da doktor doğuma kadar sabret bi şey yapamayız dedi gece çok ahatsız ederse parola içiyorum sadece
yagizegemom Tdemirol ben ilaçta içmek istemiyorum hiç ya içmedim hamileliğim boyuncada az kaldı zaten doğuma idare edicem bende artık🥲
Ozggesen Cerennceren ben son günlerde çok yaşıyorum sertleşmeyi. Bugün gittim hafif sancılar çıktı ilaç başladı doktor yavaşlatmak için
Cerennceren Ozggesen Büyük ihtimal benimkide sancı ama nst ye almadı alacagi haftaya kadar dogurmazsam insallah
Ozggesen Cerennceren normalde alması gerekiyor neden almadı acaba. Başka bir doktora daha mı görünseniz acaba
Tdemirol yagizegemom ben de ilk defa içiyorum dayanilamayacak seviyede çünkü malesef yine bu gece de tuttu agri uyutmuyo
Cerennceren Ozggesen bir sorun görürse 32 de başlıyormuş bana 35 dedi sorun göremedi diye ama karnım çok sertleşiyor Cok sık oluyor bu durum anlayamadım bende
Rena94 Aysenur426868 32 haftadayım bobrek agrısı var 2cı derece genıslenme vardı demısdı doktor su tuketmem gerek oda cok zor