Aysenur426868 AsyaveAnnesiii maşallah size daha benim kıyafetler yıkanıp asılıp kurutulcak acaba tam kaçıncı haftada yapsam ki bilemedim daha isim konusu bile kararsızlık var kız bebek isimleri zor oluyor , 🤣
Ozlemiskndr Meros51 evet belki bi hafta erken gelebilir dedi doktor bakalım normal olduğu için belli olmaz
Meros51 AsyaveAnnesiii Kıyafetleri yıkmamak için erken değil mi biraz 35 te yapıyım tüm hazırlığı diyorum
AsyaveAnnesiii Meros51 ben yıkıyıp ütüleyip çıksın aradan dedim çünkü ilerleyen haftalarda iyice ağırlaşınca zor olur zaten şimdiden bel ağrım var diye 🌸
Nazli-61 Aysenur426868 30+1 şuanda benim çok oturunca sırt bel ağrım oluyor onun haricinde en çok zorlayan yemek yemek işkence oldu ne yersem yiyeyim az veya çok oturunca sanki midem yukarı geliyor yediklerim ağzıma geliyor yatınca aynı yine ağzıma geliyor ayakta dursam sırtım ağrıyor bu sebepten uyuyamıyorum sürekli midem ağzımda aşırı beni zorlayan bişey son 1 haftadır buna sebep uyuyamadım gece bide yediğimi önceden sindirirdi midem 1-2 saate şimdi yiyorum yer yemez başlıyor saatlerce çekiyorum bu illeti çok kötü ya of
efeninannesiii_ Aysenur426868 32 haftaya gireceğim ama perişan durumdayım. Gece uykularından uyanıyorum mide yanması mahvetti. Oturmayı unuttum nefesim kesiliyor artık. Hamilelikten önce nasıldı unuttum. Sanki hep böyle kalacak gibiyim. Yine de şükür yüzdük kuyruğuna geldik ne diyelim 😢
AsyaveAnnesiii Ozlemiskndr sadece bebe yağı kullanıyorum aslında ama yarın soracağım doktora belki krem falan verir
tazecikannee Aysenur426868 hareketleri alttan hissediyorum sanki çıkacak gibi ve mide yanması çok var 🔥
Mommy61 Bende 30+6 ne yana dönsem yatamıyorum, bebek sanki vajinamda oynuyor, karnım da çatlayacakmış gibi gergin