Kubrakck2222 Kızlar merhaba, gebeliğinde bebeği çok hareketli olanlar daha mı yaramaz oluyor? Çok merak ediyorum, sizinkiler nasıldı?😅🌸
Nskyhn Kubrakck2222 valla bir saniye durmadı karnımda. Zaten bende hiperaktivite taniliyim biraz böyle olmasını bekliyorduk. 4,5 aylık zor uğraşıyoruz ne duruyor ne susuyor ağlamıyor sadece cirliyor canımızı okuyor ayaklarıyla durmuyor falan annem diyor ki sen bile bu kadar edepsiz değildin 😂😂😂
saitkereminannesi02 Kubrakck2222 O kadar hareketli bı bebekti ki göbeğimin şekli değişiyordu doğdu aglak huysuz ve bebek 3 yaşını kutladık çok hareketli çok geveze 😂
Skdinc Kubrakck2222 Benimki karnımda özellikle akşamları deli gibi dönerdi tekmelerdi. Valla doğdu 4 aylık şuan yine aynı saatlerde öyle kuduruk. :D hareketli bir bebek
beyzzsenturkk Kubrakck2222 kızım 15. haftadan sonra kudurmuştu resmen aşırı haraketli bir bebekti.. doğdu tık yok ağlamayı bile hala beceremiyor bi şeyi olsa sesini cıkarmaz masallah cok sessiz uslu bir cocuk😂 16 günlük oldu büyük insan gibi yüz ifadeleri
Kubrakck2222 Nskyhn ayyy gerçekten mii😅benim de öyle 31. Haftadayız hep düşünüyorum karnımda böyle doğunca nasıl olacak diye😬😂 olsunn sağlıklı olsunlar da yaramaz olsunlar sağlıkla büyütün inşallah🥰ben de doğumdan sonra biraz büyüsün yazacağım nasıl olduğunu😅❤️
Kubrakck2222 Honeymom17 hiç bilmiyorum kiii ama sakin olsun hem size zorluk çıkartmaz bebis 🥰 sağlıkla alın kucağınıza ❤️❤️
Kubrakck2222 saitkereminannesi02 allaaah yandık o zaman 🤧😅❤️ Sağlıkla büyütün inşallah, varsın geveze olsun😅😍
Minik0222 Valla bizdede tam tersi oldu. Karnımda hiç doğru dürüst hareket etmiyodu hatta bazen şüphelenip bişeymi oldu acaba bayadır hareket etmiyo diyip hastaneye koştur koştur gittiğimi bilirim. Doğdu ilk 5 ay hiç hareketli değildi ek gıdaya geçtiğimiz andan beri yerinde tutamıyoruz. 😅
Kubrakck2222 Minik0222 hiç renk vermemiş baştan🤭 sonradan açılmış demekki yaramaz😅❤️ Sağlıkla büyütün 🥰❤️
Kubrakck2222 Skdinc ya evet özellikle gece, sabah ilk uyandığımda durmuyor. Bazen uzanırken kolum karnımın üstüne geliyor kolumu ittiriyor oynuyor resmen, çekince duruyor. Oyuncu bidee 😂
2prensesannesiiii Kubrakck2222 bizimki 23+1 haftalık içerde dövüş sanatı yapıyor çok enerjik bakalım çok merak ediyorum bende nasıl olacak 😂