Duygumut Brccnr Evet özel klinikte bir doğumhanesı yoksa doktorun yani bir kaç hastane ile anlaşmalı ile öyle oluyor. Doktor doğurttugu için hastane de ameliyathanesini falan kullandırdgı için para alıyor
Ecemsuakpolat_ Ben de tahir özgüdere gidiyorum ortalama 14.000 tl bir fiyat veriyormuş şirinyerde özel kliniği ama çınarlıyla anlaşmalı 24 haftamdayım şuan değiştirip direk hastaneye mi konrtole devam etsem dedim 🤦♀️
Brccnr Benim doktorum anlaşmalı hastaneyle fiyat konuştuğumuzda hastane ayrı ben ayrı para alıyorum demedi haftaya kontrolüm var gittiğimde konuşurum yine
Gunyuzu denizaktas evet evet ben de memnunum yaşadığım bir sıkıntı vardı 2 farklı doktor bi sebep gösteremezken Ahmet Bey hemen bulup rahatlatmıştı bizi
ElifTzl Ben de 27 haftalik Istanbulda yasiyorum,1 ay sonra Izmir’e gececegim dogumum çınar hastanesi Ahmet Seckin hocam ile olacak aksilik çıkmazsa. Çok ilgili başarılı bir doktor☺️ Süsleme düşünmüyorum ben de gereksiz masraf olarak görüyorum.
denizaktas ElifTzl kesinlikle öyle zaten hastanede bir gün kalıyoruz Allah’ın izniyle onun yerine daha farklı ihtiyaçlarını tamamlayabiliriz 😍
yagmur50 ElifTzl tabi ki sizin tercihiniz bende kendim küçük bir süsleme düşünüyorum sonuçta en özel gün fotoğraf çekilecek illaki telefonlarla şık bir ortam yaratmak istiyorum 😌
ElifTzl yagmur50 Aynen zaten yapıldığında harika oluyor ben de beğeniyorum ama gelecek kimse de olmadigi icin gerekli görmedim🥰Simdiden hayirli olsun