heartnurse
ben depend almadım hasta bezi kullandım sleppy’nin ilk zamanlar iç çamaşırı giyemediğiniz zamanlarda büyük kolaylık oluyor
kesinlikle beyaz kıyafetler leke oluyor özellikle de ilk zamanlar göbek kordonu düşene kadar sürekli iz kalıyor
sallamaya alıştırmama taraftarıyım ilk baslarda nasıl uyutursanız o sekilde devam ediyorlar mutlaka sese alıştırın gün içinde işlerinizi de kolaylıkla yaparsınız
ister sesli ister görüntülü bebek telsizi alma aldırma taraftarıyım cunku siz mutfakta işinizi hallederken ya da tuvalette aklınız hep bebekte kalıyor olucak kalmaması adına iki tarafında içini rahatlatır
bez stoklamayın cunku bazı bezler bazı bebeklere iyi gelmiyor sleppy kullandım cok fazla taşırma ve pişik yaşadık kremler pudralar bir işe yaramıyor fazla bezler elinizde patlamasın hatta bebegin bez numarasını bile çocuğunuzun kilosuna göre seçin benim bebegim 3300 küsür doğmasına ragmen 1 numara büyük gelmişti
tırnak makası yerine tırnak törpüsü tercih ettim öneririm büyük kolaylık etini kesme korkunuz da olmuyor
sütüm olmaz diye korkmayın ilk günler göğsüm bomboştu sütüm vardı ama yumuşacıktı sonradan kaskatı kesildim keske daha önce göğüs pompası alsaymışım dedim kötü bir zamana denk geldiği için ben manuel alabildim zaten sadece manuel bulabildim gece vakti siz bütçeniz yetiyorsa elektrikli alın daha kolayınıza gidicektir
cok fazla yenidoğan kıyafet almayın cok cabuk büyüyorlar gecen hafta giydirdiğimi bu hafta çekiştire çekiştire kapatıyorum hele de anne sütü verirseniz büyük farkedecektir
sütyen yerine yarım atlet kullanabilirsiniz içine göğüs pedleriyle cunku cok fazla süt akma/taşma maceranız olucak durup dururken sürekli kıyafet degistirmekten sizi kurtarır ve mutlaka dogum yaptıktan sonra kendinizi sıcak tutun üşütmemeye çalışın sıvı beslenin ve zorlansanız bile haraket edin yattıgınız yerden vücudunuz size uyum saglamayacak haraket etmek sizi daha cabuk kendinize getirir 🤌🏻