Abra İyi günler beşik konusunda kararsızım sizce park yatak mı almalıyım yoksa büyüyen beşik mi bu arada kiracıyım evimde kısıtlı koyabileceğim yer var tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Hafizeipek Abra ben de kiraciyim 😅 bebek odasına büyüyen beşik aldım yatak odasına da küçük beşik aldım yoksa siğmıcaktı büyüyen beşik yatak odasına
EceAydn Abra kısıtlı yerniz varsa park yatak daha iyi bence. Büyüyen beşikler gerçekten baya yer kaplıyorlar.
Yusufalim54 Abra benim üçüncü Allah izin verirse buyuyen beşiği ilk kısımda aldım hiç mi hiç memnun kalmadım çünkü sonradan hiç bı işe yaramıyor hani diyolarya sonradan yatak falan oluyor o olmuyor işte ikinci kizimda normal bir beşik aldım gayet güzel büyüdü oglumada park beşik istemiyorum ama herkes çok kullanışlı diyor
Monarosa Yusufalim54 biz de bugün baktık büyümüş hali kullanışlı gibi duruyordu. Siz hangi açıdan memnun kalmadınız büyüyen beşikten
Yusufalim54 Monarosa ya bı kere emin olun 3 ,sene sonra sıkılıyosunuz sonra çok büyük gerek yok onun yerine küçük manolya beşik alın daha rahat....
Ayseakyl Gizem51 park yatağın içine uyku seti aldın mı canım bende park yatak altın ama içine ne almalıyım çok kararsızım
rodin123 Valla ben araştırmaktan kafayı yedim eşimle baya baktık etrafa derken büyüyen beşik aldık yatak odam büyük olduğu icin oraya koydum bende umarım pişman olmayız ☺️
caglademir Abra ben bi buyuyen besik bi de sepet besik aldim aldim canim, Allah izin verirse ilk aylar sepet besigi kullanip sonra odasina geciricem. Sepet besik de tekerlekli, istedigin odaya goturebiliyosun, fiyati da gayet uygun
gayecee caglademir ne kadara aldınız sepet beşiği bende almak istiyorum ama insanlar anca 6 ay kullanabilirsin diyorlar
senanur Abra benim evim çok küçük ğark yatak görünüşü itibariyle almak istememiştim bu küçük sepet beşiklerden aldım bir sürü para verip çok pişmanım bi kaç ay sonra bebeğim ona sığmıycak ve tekrar beşik almak zorundayım keşke park yatak alsaydım diyorum büyüyen beşiktende yeğenim sldı o da hiç memnun değil hantal bi şey zaten park yatak almanı öneririm
gevezeyazar1 Abra bende kiracıyım yatak odasına park beşik alıcaz nasipse bide oda yapmayı düşünüyoruz dolap şifonyer ve montessori yatak alıcaz
BetlBalc Abra park yatak aldim e bebekten 300 e. Iyi ki park yatak almisim ve iyi ki e bebekten almisim cok memnunum tavsiye ederim.
Elif4334 Abra büyüyen beşik aldım gayet memnunum dolabım yoktu benim büuüyen beşiğin dolabını kullanıyorumo yüzden istedim daha çok
Ayseakyl Abra bende kiraciyim ve park yatak aldık canım hem taşınıyor hem de 2 3 yasa kadar kullanabiliyor büyüyen beşik alsak mutlaka anne yanına ihtiyaç vardı sonra o anne yani kullanilmiycak kaldıracak yer sıkıntı bu sebeplerden park yatak tercih ettik