Gulsum2134 38+2 günlük hamileyim 2. Gebelik ilkten dolayı sezeryan olacam yarın sabah çok heycanlıyım bir oğlum var birde prenses geliyor 🙏❤ sizden ricam bize dua edermisiniz 😍
Tgbabsra Gulsum2134 hayrlısı ile al kucağına bebisini aslında biz sizden büyüğüz ama 39+2 yi bekliycez 5 Kasım’ı ben yarın 38+3 oluyorum :)))
Canisi44 Gulsum2134 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bnde sezeryan olacam 3.gebelik şuan 37 haftalığım 9 kasım sezeryan 38+4 te alacak erkenmi sizce
SaadetBayrak Bende 38+2 İkinci sezeryan benimdd bir oğlum var şimdi kızım olucak yarın bnde sezeryana giriyorum ☺️☺️
Canisi44 SaadetBayrak sağ salim çıkın bebeğinle birlikte bnde 9 kasım sezeryan sizde bana dua edin lütfen
Feridekb Gulsum2134 sağ saglim kucağınıza alırsınız inşallah şimdiden geçmiş olsun bende yarın sabah sezeryan oluyorum 38+2 yim bende 😊
Canisi44 Tgbabsra bnde 37 yim 9 kasım sezeryan olacm allah izin verirse ve ozmn 38+4 oluyom sizce normlmi haftası
Marygur Gulsum2134 canımmm saglıklı doğumun olsun inşallah🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️ Benimde bi oğlum var birde kızım olacak inşallah ama riskliyiz biz sende doğurmaya gitmeden bana dua et 😀 İnşallah senin gibi bende yazarım buraya