Kubrabsyg45 Normalde baş gelişti ama bugün gittim tekrar popo dönüş olmuş ve doktor artık zor döner yeri daralıyor ama gene de bi ihtimal dedi. 38 e kadar bekleyip görelim dedi. Niye tekrar döndü yaaa. Var mı bu durumu yaşayan?? Sonra yeniden döndü mü
Bebisinizz Kubrabsyg45 Merhabalar ben 22 haftalıkken detaylı usg yaptırmıştım o zaman baş gelişliydi 30.haftada popo gelişli oldu döndü ama ben döndüğünü hissettim karnıma iğne batmaları gibi ağrılar oluştu şu an baş gelişli 36 haftalığız. İnşallah sizin bebiş de döner hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza 🌸
Yagmur_277 Kubrabsyg45 bu videoyu deniyebilir misiniz ama riskli yada doktorunuz bir sakınca görür mü bilmiyorum
Kubrabsyg45 Bebisinizz amin inşallah 🤲 ama sizin gene küçükken dönmüş. Doktor diyo zor gibi yeri daralıyor. Bende hissettim çünkü gayet normalken 10 gündür ilk defa böyle mide yanması çekiyorum. Hiç olmazdı o zaman dedim biseyler var diye
Bebisinizz Kubrabsyg45 ultrasonda 1 hafta 4 gün önden gidiyor doktor benim bebişe de dönmez dedi ama 32de döndü Allah’tan ümit kesilmez güzel düşünelim güzel olsun tabi sizin içinde en hayırlısı neyse o olsun💗
Kubrabsyg45 Yagmur_277 sorarım sağlık ocağı gidicem birkaç gün sonra. Ama benimki zaten dönmüşken yeniden popo geliş olması şaşırttı. Teşekkürler 😊