BskSrc Betooo canim 4uncu ayimdan beri pilates yapıyorum. Abur cubur ağzıma sürmüyorum. Yediğim tek abur cubur kahve yani küçük çikolatalardan. Ara öğünlerim kuruyemis ve meyve ağırlıklı, ona rağmen 16 kilo aldım 😕
miraclee_ Mervegc önümüzdeki hafta yne kontrol var. İnanınki gitmeye çekiniyorum. Yine bi şey diyip üzecek beni diye… 🤦🏻♀️
Mervegc miraclee_ yani elimizde olan bisey olmuyor ben zayıf da hamile kalmıştım bu kadar almayı biz de istemezdik
BE2701_- miraclee_ benim doktorumda bana her gitmeme kilo alma diyo ama hiç umrumda deyil napim ister istemez insan kilo alıyor boşver takma kafana..
BskSrc miraclee_ benimki de kizdi bana ama yapacak bir şey yok valla ne yapayım? Dikkat etmeme rağmen kilo aldım🤔 boyunuz nasil? Ve zayıf mi hamile kaldınız?
miraclee_ BskSrc BskSrc 170 boyum. 71 le başladım şu an 86 yım😏 hiç bulantı yaşamadım o nedenle ilk zamandan başladım kilo almaya sanırım. Platese gidiyorum yürüyüş yapıyorum. paketli gıda tüketmeyip organik besleniyorum. Yoğurdumu ekşi mayalı ekmeğimi kendim yapıyorum. Hiç deli gibi de yemiyorum. Yine aldım yine aldım 🥺 doktordan bolca laf yiyorum 😁