cannkmrc Tuanad hadi ya ne kadar güzel benim kan şekerim düşüyor geceleri bile yiyorum insaAllah bende senin gibi hemencecik verebilirim
1aysenurrr Ben 21. Haftama girdim 2 kilo aldım karnım da çok büyümedi daha ama hafif kırmızılıklar olmaya başladı karnımda galiba çatlıyor😒Çok erken değil mii ve daha kilo bile almadım nasıl oluyor anlamadım
kendinehaskadin 1aysenurrr baslarda almayıp bir anda almaya başladıysanız çatlak ondan kaynaklanıyor olabilir benim karnım ilk aylardan büyümeye başladı şuan 6 ayligiz kocaman karnim var 13 kilo aldım her ay hemen hemen 2 kilo aldım da çatlak yok ama kilo fazla oldu bende de işte inşallah verebilirim 😔
Btlabk 1aysenurrr benim 16 haftada o cizgiler olusmaya başladı ve catladı gögüslerimde catladı ve kaşınıyor önleminizi alın
Canisi50 Gizzgzz orası öyle de çok kilo aldın diyorlar normale dönmen zaman alır fln aynaya bakmaya korkuyorum artıkk o derece
Gizzgzz Canisi50 aynen o yğzden ne ben ne doktorum ne de etrafımdakiler şikayetçi baya zevkli Bi iş oldu yemek yemek güzelmiş gerçekten bir de acıkmak :)))
Esracnplt Ozlooo-0 35+2 olduk 16 kilo 🤦🏻♀️ ama tuhaf olan ilk üç ay çok iştahlı idim 3 kilo verdim 😅 7. Ayda iştahım kapandı oruç gibi sadece suyla gün geçirdiğim halde 5 kilo aldım 😍
Esracnplt bluemom_ ben 3 litreyi de içiyorum ama su tek başına etkili olmuyor dwmek ki 😅😬 maşallah size
Lazz61 Ozlooo-0 30+0olduk an itibari ile 9 kg aldım bazen 10 oluyo son 2 ay kaldı nolur 5 kg dan fazla almayayım ya