Nunuuh Merhaba Kizlar.Guzel gun dilerim hepimize✨❤️Kizlar ben 20 ci haftadayim qarnim ara sira kasiniyor.Bir catlama ve ya bir iz henüz goremedim.Amma olmuyacaginida ön goremiyorum.Siz bir krem kullaniyormusunuz?Hansi haftadan kullandiniz?Ne onerirsiniz?
Sinemozy Nunuuh öncelikle bu çatlak meselesi biraz vücuda bağlı burda ki arkadaşlardan da gördüğüm kadarıyla o kadar krem kullanıp ons rağmen çatlağı olan hiç bişey kullanmayıp çatlağı olmayan çok arkadaş var ben bio oil sarı olan kullanıyorum içeriği daha temiz 36.haftadayız henüz çatlağım yok 🌸
Ays19Ays Nunuuh ben badger aldım aşırı memnunum yapısı yoğun 2 güne bir sürüyorum çok iyi nemlendiriyor aşırı kuru bi vücudum olmasına rağmen
arirangg Nunuuh E bebek’te Phaytolastil çatlak önleyici jel var. Ben onu alacağım. 16. Haftadayım. Şimdi başlayıp düzenli kullanacağım
Nunuuh Sinemozy Eved bencede Vücuda bağlı.Ben yinede önlem amacli kullanmak istiyorum.Cok teşekkür ederim 🙏❤️ Saglikla qucaginiza alin insaallah
Nunuuh arirangg Ben Azerbaycandan olduğum için trendyol uzerinden tavsiyelere uygun alicam trendyolda varmidir onerdiginiz?
Sukran3434 Nunuuh tatli badem yagi kullaniyorum ben kurudugu icin kasinti oluyor bu yagdan cok memnunum tavsiye ederim pahalida degil
Elifsenayldrm Bio oil kullanıyorum ben 31. Haftama girmek üzereyim daha çatlağım yok umarım olmaz 💖 günde üç defa sürüyorum ama 🙃
Meliissaaaa Nunuuh Lierac kullanıyorum memnunum sürmediğim yerler ne yazık ki çatladı. Göbeğimde çatlak yok her duş sonrası vücudumu yağlarım üstüne de artık göbek, basen, kalça, bacaklarıma lierac sürüyorum
Nunuuh Meliissaaaa Serummu yoksa kremmi kullaniyorsunuz?Ben Bio oil,Lierac bide The Touch cok duydum.Hepsini alib surucem boyle giderse😂❤️
Gzdtrtl Nunuuh iki gebelik yasadim bütün krem yağları geç canım en pahalisı bile kesinlikle BEBEK YAĞI bak o kadar nemli tutuyorki hemde yağlı hissi yok vucutta kalmiyor 2 3 dk sonra dene derim 🤌
Nunuuh Gzdtrtl Çok teşekkür ederim ❤️Marka fart etmez dimi?Trendyoldan alicam o yüzden soruyorum❤️❤️❤️❤️❤️
Gzdtrtl Nunuuh kuzucum yeni okudum yorumunu kusura bakma 😊 johnsons marka canim ben şok marketten aldım inanki bundan önce bi pahalı bir markanin nemlendirici yağını almıştım hergun surdum yine karnim kabuk kabul oldu ama bu marka bebek yağı duştan sonra sürüyorum 2 3 gün hiç kaşınma bile olmuyor💖💖💖💖