Yesim52 Eflatunlu ben defacto tarzı varya çift tokalı plastik onlardan aldım ama cross da cok mantıklı. Benim o an derdim süslü olmak olmadığı için öyle lohusa takımı vs de almadım önden düğmeli pijama alta plastik dediğim terlik
2022bebeki Eflatunlu Kesinlikle markasi fark etmez crocs tarzı onden kapali plastik terlik en kullanışlisi. Kanama ihtimali akmasi durumu için parmak ayak açıkta kalmamali
heartnurse Eflatunlu ben sağlıkçı olduğum için crocs terliğim vardı onu giydim ama sırf doğum için bir terliğe o kadar para verilmese de olur o tarz benzer bi terlik de giyilebilir
2022bebeki Eflatunlu Ucu kapali aşağıdaki gibi crocs model olacak tip. Doğum sonrası kanamaniz aktif oluyor bazen wc sonrasi kalkarken bile akabiliyor🥲 ya da önlük giydiğiniz için sadece su, akıntı, nişan yürürken akabiliyor
Gizzgzz Eflatunlu birkenstock alacam crocs çok mantıklı gelmiyor bana kayabilir önü kapalı ayrıca daha öncesinde de rahat sularda kullanım için ve ya sonrasında en mantıklısı birkenstock
2022bebeki Gizzgzz Maalesef öyle olmadi benim mantar taban olduğu için leke kan çıkmıyor 🙈 alternatif crocs götürmüştüm kaymadi benim crocslarim
Gizzgzz 2022bebeki sezaryen doğumda da kan lekesi olabilir mi yazık olmasın terliklerimle giymem o zaman doğumda :( sizin doğum nasıldı
2022bebeki Gizzgzz Benim doğum şeklim vajinaldi ama. Ay bence her iki doğum seklinde de her sey olabilir arkadaşım sezeryan oldu mesela pişman oldu açık tokalı terlik aldığına plastik olduğu için yikamis ama sizin öyle şansınız yok bence riske atmayin malum fiyatlar 🙈
biokadarmavii Eflatunlu ben crocsla çok rahat etmiştim sancı çekerken su geliyor ya temizlemesi de kolay