AyFa1608 Eldgrn ayy maşallah canım. Bir avazda kurtulum inşallah ikinizde sağ salim darısı bize olsun inşallah 🥲
anneadayiii271 Eldgrn adete iki gun kala testte cikti adet gunumde kan verdim 1760 di cok şükür dogdu 9 aylik oldu simdi evin icinde birbirimizi yiyoruz 😂😂
busrasss1 Eldgrn aslinda tam zamani degildi test yapip kan vermeye gittigimde daha 2 haftalikmis 😄 kimyasal olur bos olur dedi doktor direk baya bekledim cok sukur iyitiz simdi
mother2 Eldgrn ilk ogrendigim de betam 54 kaset testte cok silikti yilbasi gunuydu iki gunde bir kanla 1 hafta sonra kese yi gorduk 5 haftalik 10 gun sonra kalp atisini duyduk 8 haftalik olduk bile
nazile zeynozey peki geç döllenme oldugunu nerden anliyosunuz ? uygulamanin hesaplamasina gore 4 haftalik hamileyim ama kese daha olusmamisti 27 aralikta son adet tarihim ama 7 ocakta en son denedik. ne kadarlik hamileyim belli degil😂🤦♀️
zeynozey nazile doktor söyledi 🤣 Geç döllenme diye. Adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyodu bebiş. Ama şimdi haftasını yakaladı büyüdü ☺️
Mrveem twinsmom_ benle aynı canım uygulamaya göre 4+4 benim de doktora göründün mi hiç ne dendi acaba keseyi gördün.mü
twinsmom_ Mrveem pazartesi gitmiştim haftaya pazartesi gel keseye bakalım şuan gözükmez demişti bekliyorum şimdi bakalım inşallah gittiğimde gözükür 🙏🏻😇
Merve3801 Mrveem brnim kanamam olduğu için doktora gitmiştim 4+5 de kese göründü beta değerim 15 bindi
kubiko__ SenanurMasal tekrar baktırdınız mı beta hcg Bende öğrendiğimde 11.57 Salı tekrar gidicem İnşallah hepimizin sağlıklı güzelce yükselir değerler
Melekavsr Eldgrn 2 gün gecikmeyle hiç ihtimal vermeden hormon testine gitmemle öğrenmistim. 351 di. Şuan 16+0 şükür
Sydah Minikkoalam11 ilk bakarken görünmeyecek şekildeydi sonradan gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi
Aybarsmomd 291 😂 hiç surpirz yapamadım çünkü eşim saglikci o aldı kanımı sonuçlarıma laboratuvar da kendisi baktırdı😊