prensesinannesi94 Eldgrn 3 gün gecikmeyle 341 çıkmıştı sonrada hiç beta bakılmadı 28 haftalık olduk çok şükür 😊🥰
derosss Benim de ilk öğrendiğim değer 483 dü sonraki 980 daha da katlanarak ilerlemişti şuan 29+2 yiz ☺️
twinsmom_ Eldgrn Biz daha çok yeniyiz ilk değerim 67 falandı 2 gün sonra 159 oldu hala çok küçüğüz 4+3 hafta şuan haftaya kontrole çağırdı doktorum inşallah bu günleri görürüz bizde 🙏🏻🥰🥰
Mrveem twinsmom_ benle aynı canım uygulamaya göre 4+4 benim de doktora göründün mi hiç ne dendi acaba keseyi gördün.mü
Sevgiiiakby Ben 35 günde bir adet olan birisiyim. 2 gün gecikmeyle öğrendim. 45 di. Sonraki gün 80 bir hafta sonra 2500 oldu. Geç döllenme oldugu icin benm tahminlerime göre 9 haftalık ama gecen hafta ultarasonda 6 cıktı. Şuan 7 oldu. Haftaya inşallah kalp atışını duymaya gideceğim❣️
Dalklncebru Sevgiiiakby o ilerki dönemlerde duzeliyor bizde 12 haftaliktik ulteasyonda 13 hafta olarak görülüyor
Humzee16 Eldgrn ilk beta değerimiz 16 :) geç döllenme 🙈 şimdi 25 haftalığız Elhamdulillah miniğimize kavuşmaya yaklaşıyoruz 🌸❤️
Dilsay Eldgrn 36 değer ile regl günümde öylesine yaptığım test ile öğrendim 🥹Şuan 21+6 yız çok şükür Elhamdulillah 🤲🏻❤️
Cikileta1 4 haftalıkken öğrendim 4345,55 çıktı 🥹 pazartesi baktılar kese oluşmamış bugün yine gidicem. İki gündür kanama var. Yerleşme kanaması diyorlar ama aklım çıkıyor. 😞
Suleclk Adetime 2 gün kala kan verdim 234 çıktı pazartesi verdim 1200 çıktı keseyi daha göremedik normal mi?
Sudamla Suleclk normal canim ben ilk öğrendiğimde 4+1 di kese yoktu hem üstten hem alttan muayenede görünmedi 5+4 te gördük daha cuma günü gorebildik pazartesi kalp atışı için cagirdi panikleme hiç normal 😊
mikaa Hic bir gebelegimde beta baktirmadim. Kaset test yapip orda ogrendim 1 ayi bitincede ultrasona girip bebegi gordum🙂
Bububububu Adetim duzensiz ilk 125 le öğrendim daha bugun keseyi gorduk. Suan kac haftalik onu bile bilemiyoruz, kese daha küçük dediler. Allah’ın izniyle bizde en yakin surede bebisi görürüz