Sumeyyealts Haftada bebeğimin kalbi durdu başına gelen ve sebebini öğrenen var mı doktorum genetiğe göndermemizi istedi
guzelanne01_ Sumeyyealts ilk düşükmü canım benim ilk düşük oldu 10 11 haftalıkken ilk düşüklerde inceleme yapmıyoruz demişti doktorum yapmadı
Symaaas Sumeyyealts mutlaka genetik yaptır knda pıhtı vardır ve hamile kalırsan yine düşer yaşadım 2 kere malesef kanımda pıhtı çıktı 2 yaşında oğlum var 11 haftalık da hamileyim yine dualarım seninle biran önce hamile kalman dileğiyle ama testi mutlaka yaptır canım
Sahra_su Sumeyyealts benimde öyleydi. Şubatta kürtaj oldum haziran da tekrar hamile kaldım. Genetik araştırması için devlette 2 kere demeniz lazım yoksa yapmıyorlar özel laboratuvarlarda ücret biraz fazla. Ben biraz coraspirin içtim kan sulansin pıhtılaşma olmasın diye. Şu an 35. Haftamdayim
guzelanne01_ Sumeyyealts bana dememişti canım ama 13 yıl önce olmuş oluyor şimdi araştırma yapmak istiyebilirler
269522 Bence genetiğe götürün sebebini öğrenirsiniz benim de 8 haftalık kalbi durmuştu ilk hamileliğim de bize dememişti doktor öyle birşey ikinci de boş gebelik olunca araştırdık pıhtılaşma çıktı bende iğne kullanıyorum şuan da
269522 269522 ben çok çabuk hamile de kalamıyorum tam bir sene sonra hamile kalmıştım ilk düşükten oda boş gebelik olmuştu şimdi sekiz ay sonra falan kaldım kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah bu sefer kötü birşey yaşamam üzülmeyin tekrar nasip olucak inşallah mutlaka baktır genetik ama canım
Sumeyyealts Gonuel49 hiçbir belirti kanama olmadı kontrole gittim 9 +3 olması gerekiyordu 8+5te kalmış
Sumeyyealts Symaaas çok teşekkür ederim canım Allahta seni sağ salim kavuştursun iniallah genetiğe yollattırdım bakalım sonuç ne çıkacak
Sumeyyealts 269522 teşekkür ederim canım Allah sağ salim kavuştursun inşallah genetiğe yollattırdım gönderdiler devlette kendim de gözükeceğim genetiğe