Kızlar şimdi en başından anlatmam gerekirse 36 haftalık muayenede devlette başka bir doktora gittim. sancım çıkması sebebiyle acile ordan da doğum salonuna oradan da lohusa servisine yatış verildi sancılarım sürekli değil ama 100 ü gördüğü de oluyor kısa süreli 30u da ama ben 100 ü gördüğünde bebeğin toplanmasını hissediyorum sadece, kalp atışı da 135-160 arası bebeğin genelde ultrasonda kafa geliş ve bebeğin suyun plesantanın durumu da iyi ,1 cm açıklık var. Neyse bana serum takıp sürekli nst taktılar ben sancı hissetmediğim için imza atarak sorumluluklar bana aittir vs diye çıktım. (Geçen hafta yani.) Çıktıktan sonra çarşamba günü benim nişanım geldi nişan geldiğinde hemen gelmeyin su ve sancı ya da kanama olunca gelin diyorlardı kendimi takip ettim sancım olmayınca gitmedim.
Bu hafta yine kontrole gittiğimde geçen hafta çarşamba nişanımın geldiğini söyledim. Acilden giriş yap numara vermiyoruz dediler acilden giriş yaptım. ultrasona bakıldı her şey iyi çıktı. Sonra nst ve açılmama bakıldı. Açılma 1,5 cm olmuş. Nst de yine aynı şekilde kalp atışı bebeğimin 135-160 arası çıkıyor değişiyor , sancı da geçen hafta ki gibi 100 ü de gördüğü oluyor 2 de 30 da vs . Bunlar normal doğum sancıları diyor doktor yatış istiyor yine ama ilk doğumum olacak ve açılma 1 hafta da yarım cm olmuş duramayacak gibi olup gitmek istiyorum işte kalp atışı zayıf, sancın var falan diye korkuttu ebe, doktor beni . İmza atıp çıktım ev yakın zaten valizimiz bile arabanın bagajında ne yapmam lazım Allah aşkına başına gelen falan var mı bi yardımcı olun kafayı yiyeceğim nerdeyse . Bir sorun olmadığı sürece Normal doğum istiyorum . Şuan 37+2 yiz evdeyim her gün nst çekelim gel de dediler ama yine gidince yine yatış diyecekler. Psikolojim bozuldu artık