Ays7140 Arkadaslar bugun doktora gittim normalde 15+6 yız ama ultrosanda 16+6 göründü bu durum ilerleyen zamanlar için sıkıntı olur mu ?
Selcannnn Ays7140 benim hep aynıydi kuzum hicbi skinti olmuyo merak etme ilerleyen zamanlarda düzene oturuyo 🤗❤
Burcu35 Ays7140 bazen 1 hafta bazen 1 hafta geri olması önemli değil canım. Önemli olan sağlıklı devamlı olarak gelişmesi doktorunda söylemiştir zaten
Deryakaya1802 Ays7140 Benim de o haftalarda öyleydi hala da aynı ama sıkıntı olmaz demişti doktorum 1 hafta ileri ya da geri sorun değilmiş.
Mrvnrtprak Benim de bir hafta 10 gün kadar önde gidiyor. 21. Haftadayız normalde bakalım 22 mi oldu 23 mü bu haftasonu görcez ☺️
DilaraBozkurt Ays7140 benim iki hafta Öndeler doktorum sorun olmaz en fazla kilolu olur dedi 3 haftadan sonrası sıkıntı oluyormus
Btugl Ays7140 29. Haftadayim 28e kadar 1 hafta geriden geldi minik oğlum 6gun önce gittim 1 hafta ilerde dedi 🙈
Cananscs 10 günden fazla olunca şeker testi yapıyolar 1 hafta olması normal bendede o durum vardı drums söyledim 10 gün kadar ilerde die şeker testi yaptıralım dedi yaptım normal cıktı
Hicrandgndmr Benim oğlum hep 10 gün ileriden gidiyor şekerimde yok , doktorda herhangi bir riskten bahsetmedi. Allahın izniyle hiç bişe olmaz inşallah 🤲🏻💕