Deletedmom_52 Kızlar demir ilacı kullanmaya başladığımdan beri aşırı mide bulantısı yapıyor altısında randevum var söyleyeceğim doktora sizde de oluyor mu ilaçtan sonra 😭
Ceylannrr Deletedmom_52 bende de aynısı oluyordu hap formunda içemedim doktora söyledim tek içimlik şurup formunda verdi canım o midemi bulandırmadı
motherlion01 Deletedmom_52 canım bende baş dönmesi yapıyordu her türlü denedim en son gece uyumadan önce içim dedim ondada çarpntıdan uyuyamadım en son doktoruma yazdı şimdilik bırakalım dedi içmiyorum 1 haftadır
Deletedmom_52 Ceylannrr ay iyi bari söyleyim bende ya bir de bağırsaklarımı da bozuyor ya hiç mutlu değilim bu ilacı içerken 😫
Cikoleyla Deletedmom_52 bende de öyle yaptı, kanım düştü. Şimdi yükseltmeye çalışıyorlar. Düşük kan kesimmlikle istenmiyor. Fertamir içiyorum şuan o kadar kötü yan etki yapmadı. İlaç değiştirin ama kesinlikle bırakmayın
Deletedmom_52 Tubatgn aç karnına demişti doktor sabah aç karnına içiyordum ama bilemiyorum az kaldı randevuda artık öğrenirim 🫠🤲🏼
Tubatgn motherlion01 İlaç mı yaptı emin misin canım ? Ben bütün ilaçları gece içiyorum sorun yaşamadım şimdiye kadar
Tubatgn Deletedmom_52 Gecede aç oluyoruz canım 🤗 ben akşam 9’dan sonra bir şey yemiyorum gece 12-1 arası ilacı alıp yatıyorum
Deletedmom_52 motherlion01 sanırım bende öyle yapacağım cidden hiç iyi değilim ilacı içtikten sonra 😫
motherlion01 Deletedmom_52 ama ben onunla beraber balık yağı ve kalsiyum içiyordum tabiki aralıklarla acaba ağır mı geldi hepsi diye düşündüm doktorum demiri bırak diğerlerine devam et dedi o şekilde içiyorum bir çok kişide yan etki yapmış zaten bende çok araştırmıştım
Deletedmom_52 Tubatgn ben gece hiç aç hissetmiyorum kendimi çalışan bir gebeyim akşam yemeği mecburen geç oluyor e birazda fazla yiyoruz 🙈 gece bir gıdımlık hapı kaldıracak bünyem olmuyor anlayacağınız 🫠
motherlion01 Tubatgn evet ilaç yaptı çünkü normalde sabah aç karnına içiyordum baş dönmesi yapıyordu dedim birde gece uyumadan önce deneyim sabaha kadar çarpıntıdan uyuyamadım yani ilaçtandır diye düşünüyorum
Tubatgn Deletedmom_52 O zaman zor olur canım ama çok çok aç olmana gerek yok demişti doktorum bana danış öyle kullan sen yinede
Tubatgn motherlion01 İlacını değiştir o zaman canım gece uykuları zaten sıkıntı yaşıyoruz ilaç daha kötü yapmasın seni