Baharbade10 Ben geçirdim canım şöyle söyleyeyim sana doktorun farkı ve doktorun uyguladığı tedavi farkları çok oluyor kimi doktorun verdiği tedavi süreci yanıt vermiyor kimisinin ki veriyor ve bu fark etme süreci de önemli ben 32. Haftamda başladı kaşıntı gebelik kolestazı şüphesi ile gittim doktora Allah’a şükürler olsun ki temiz çıktı uyuz vs gibi birşey demediler geç fark edildi 35. Haftam da fark edildi ardından bulunduğum yerde bir cildiye doktoru var ona gittim bir yakınım da gitmiş ve çok memnun kalmış tabi onlar o hastalığı geç anlamışlar fakat tedavi sonuç vermiş ben de gittim bir adet kwellada şampuan verdi bir adet eczanede eczacı arkadaşların yaptığı özel kükürtlü bir krem yaptılar bunu verdi bir adet wilkinson pomat verdi Metrin losyon verdi ve ne olur ne olmaz diye vücudum eğer kremlere tepki verirse diye dermatop tahriş kremi verdi ilk olarak verdiği şampuan ile yıkandık sonra üç gün boyunca bu kükürtlü krem ve wilkinson pomat sürdük yanlız kükürtlü kremi tüm vücudun heryerine gusül alacak şekilde sürüyoruz wilkinson pomatı el ayak ve genital bölgemize sürüyoruz ardından üçüncü günün akşamı yine aynı şekilde sürüyoruz tek fark Metrin losyonu saçımıza saç diplerine ağız ve yüz çevresinden uzak olacak şekilde yüzümüze sürdük ve dördüncü günün sabahı yıkandık o gün evi detaylı büyük temizlik yaptım bir hafta arayla bu tedaviyi tekrarladık parazitler iyice gitsin diye sonra yine aynı şekilde temizlik yaptım aradan 6 gün yani hemen hemen bir hafta geçtikten sonra Metrin losyonu saç olmak üzere tepeden tırnağa bütün vücuda sürüyoruz ve yıkanıyoruz tedavi süreci bu şekilde sona eriyor doktorumuz geçse bile 1-1,5 ay kaşıntının olması gayet normal dedi biz bu tedaviyi gördük hemen hemen bir ay oldu 38+4 haftalık hamileyim Rabbime şükürler olsun Allah eline ayağına zeval vermesin tedaviniz sonuç verdi ilk başlarda ki gibi kaşınmıyorum geceleri çok rahat bir şekilde uyuyabiliyorum rabbim bu illeti kimseye versin evlerden uzak tutsun inşallah bu süreçte tabi yine dikkat ediyoruz süpür sil kapı kolları vs bizim sürecimiz böyle geçti 🥰