Asilinannesiezgi 180720 ben pazartesi doğuruyorum heyecan korku panik hersey var su an 😬😬😬😬 zaman çabuk gecti
180720 Asilinannesiezgi yaaaa çok iyi allam şuan hepinizin bebeğine kavuşmasına kendim kavuşuyormuşum gibi seviniyorum vallahi 🥲🥲🥲🌸🌸
_aysenur8mikail__ 180720 yok kızz ara ara yalancı kasılma dışında hiçbişeyim yok ümidimi kestim artık
180720 Sunney valla bizde de durum aynı durdum kendime zorla olmayan kıyafetlerimi giyip fotoğraf falan çekiniyorum 😂😂😂
Eldgrn Momyyyrabiss gittim canım yapmadı çatı muayenesi 3 kilo olmuşuz haftaya tekrar gittik kekik çayına ada çayına başlattı bide hurma artık eli kulağında her an gelebilir ama suanlik normal
Minikbebegimaren 180720 36+3 üm ishal oldum soguk algınlığına kapıldım korkularım var hasta hasta doğurmak çok zor olur :( ne yapıcam bilmiyorum
180720 Minikbebegimaren bol bol c vitamini tüketin çok zor geçmiyor yani bende son 1 ayımı sürekli hasta olarak geçirdim resmen
180720 ParildayanYildiz yani bence de öyle ne olacak pıt diye çıkmıyor ki bu çocuk gideriz o zamana kadar 😂😂😂
Gamzesa Nst de sancı yoksa catı muayenesi yine de yapılıyor mu bende cıkmadı gecen hafta yapmadı o yuzden haftaya yaparız dedi ama gene sancım yoksa erteler mi acaba 37+4 teyim yarın randevum var ☺️