matisse
Merhaba herkese :)
22.haftadayiz oglumla 💕
Yogun bir alisveris halindeyiz.. su an calisiyorum ancak 32den sonra izne ayrilacagim hazir para kazaniyorken zorlanmadan ihtiyaclari alayim dusuncesiyle epey bi eksik tamamladim :)
Tabi annem de sagolsun o da bir yandan aliyor.
Aldiklarimi nerden ne kadar aldigimi paylasacagim ayrica sizlerin aldigi, mutlaka almalisin unutma dedigi seyleri merak ediyorum.
-Bebek odasi- cilek mocha 4000 tl (3lu dolap, buyuyen besik, camasirlik, yatak, cibinlik)
-Bebek bezi - prima 1-2-3 numara, aldiklarimin tanesi 50-60 krs seklindeydi fiyatlari- gittigidiyor, amazon ve jokerden aldim
-İslak mendil - sleepy 24 adet 93 tl joker
-Sampuan bakim seti - mustela merhaba bebek 160 tl dermoeczanemden
-Biberon emzik - dr browns cam biberon 150 ml 42 tl, dr browns emzik 14 tl trendyoldan
-Besik icin uyku seti - n11den ilknur bebe 150 tl
-Hastane cikisi - aziz bebe 10lu 64 tl ebebekten
-Yorgan - linensten 100 tl
-nevresim - annem dikecek
Bunun disinda 10 adet kisa kollu, 10 adet uzun kollu, 10 adet patikli alt, 3 adet ic dis zibin, havlu, battaniye, muslin, pijama, tulum vs hepsi ebebek, hm, lcw den alindi. Hmden urun alirken her seferinde yeniden uye olup %25 indirimle aliyorum. Lcwde de outlet urunlerini takip ediyorum tek kalan urunler oldukca uygun oluyor.
Anne yani, bebek arabasi, puset, babynest, gogus pompasi bunlari da es dost verecek.
Geriye camasir deterjani, tirnak bakim, alt degistirme ortusu, agiz mendili, banyo lifi kaldi.
Atladigim unuttugum seyler var mi bilmiyorim :)
HamidoDemirci
Ben de 22 deyim ama daha erken deil mi ya 🤨ben bi 30 u göreyim diyorum biraz karamsar tarafım var galiba🙁 olumsuz bişi olursa sonrasın da çok üzülürüm diye bekliyorum daha ...alınacaklar kafamda ama bi kaç günü mü alır .. kıyafetleri avmlerden beşik araba küvet bez elektronik gibi şeyleri de yavaş yavaş internetten alırım diye düşünüyorum ... pahalı ve sadece kısa bi süreliğine kullanacağım şeyleri internetten. 2.el alacağım.. herşwy okadar pahalı ki sonra üzülmemek ve pişman olmamak için çok düşünüyorum alacaklarım için