Annecilik Arkadaşlar 2 aylık bebeğim çok gazlı ne yaptıysam geçmiyor çok ağlıyor bi yerde okumuştum kimyon çayından 1 yada 2 çay kaşığı verin rahatlatır diye kendim içiyorum ama yaramıyor galiba yapan var mı aranızda
nejvavin Annecilik ben de verdim kızımda şimdi yine doğum yapınca oğluma da vereceğim gazını çıkarıp rahat rahat uyuyordu
ozlmm123 Annecilik vallahi bende çok karşıydım ama a?için azıcık verdim sanki rahatladı gibi oldu şuan 20 aylik oldu bile teyzeleri içinden geldiği gibi yap ıkınıp ağlaması da kötü bilemiyorum ki
cikolataligofret @Annecilik benim bebeğim de kolik. Bebeğe sakın vermeyin, doktorum da bebeğe kesinlikle bir şey vermiyoruz dedi
Annecilik cikolataligofret valla veren var hatta ilaç hiç kullanmamış 2 günde 1 veriyormuş hem uyku yapıyor hem rahatlatıyormuş çok muallakta kaldım
Edamom25 Ben kullandım ilk çocugumda şimdi ikinciye hamileyim egerki gazı olursa kullanmayı düşünüyorum ama toz kimyon degil tane kimyonu demleyip verdim toz kimyonuda kendim her yediğim yemegin üzerine attım
nejvavin Annecilik demliyordum hafif sıcak su da sonra bi çay kaşığı veriyordum günde 2 kez bi sabah bi akşam kendimde kullanıyordum hatta hastanede ilk gecemizde gazdan uyumadı bunu verdim öyle bi gazını çıkartıp uyudu ki bütün koridor bebeklern sesiyle inlerken biz sabaha kadar ana kız bayılmış uyumuşuz 😂😂😂
Annecilik Bfmom Edamom25 @YagmurAnnesi ozlmm123 nejvavin Valla kızlar şimdi bi bardak suya demledim 1 çay kaşığı verdim sonrasını ben içicem kazamız mübarek olsun bakalım işe yararsa yazarım inşallah 🙏
Annecilik nejvavin peki ben gaz damlası olarakda biogaia gaz damlasıda kullanıyorum sıkımtı olmaz demi
nejvavin Annecilik ben biogaia bu kez kullanacağım çünkü gaz damlası değil bağırsak flora düzenleyecisi bu damla
Annecilik YagmurAnnesi sanada sorayım canım çaresizim biogaia gaz damlasınıda kullanıyorum sıkıntı olur mu acaba
YagmurAnnesi Annecilik ben hiç gaz damlası kullanmadım. Gazı oldukça göbek çevresine zeytinyağı ile masaj yaptım göbeğinden dışarı doğru olacak şekilde. Bunun için videolar var bi bak istersen
gmzhrn Annecilik canım.rezene ve kimyon iç bol.bol rezene hem süt yapıyor. çocuğa bir çay kaşığı verebilirsin. gaz damlaları ise yarayani bulana kadar deneyeceksin. karnına ılık.havlu yapardım ben ilk kızımda . ama gaz sancısı muhakkak çekip cektiriyorlar Rabbım kolaylık.versin