Yusuf2104 Fatosbulut ben şu an Taner bey takipliyim ama vitalede yoğun bakım yok dediler o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum ayın 10 da randevum var detaylı öğreneceğim eğer gerçekten yoksa başka hastane bakmam gerekecek
Fatosbulut Yusuf2104 benim arkadaşımın bebeği vitale de yoğun bakımda kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam var diye biliyorum
Udu mommyily varsak şifa da kerim bey var sayesinde hamile kaldim cok iyi bi doktor 2 arkadasin da kerim beye dogum yapti işinde çok iyi
Hilalt26 mommyily benjm arkadaşım meydan tipa gidiyor. Bende ozel hastaneye gidecek olsam meydan tıpa giderim her zaman.arkadasimda memnun . Muayene ücreti de 250 TL olduğunu söylemişti.
Udu mommyily 250 tl di yanilmiyosam haziranda gittim en son , gebelik icin gidiyodum kerim beye artik ankarada oldugum icin suan guncel fiyat hakkin hic bilgim yok 🫣
Udu Babyy07 en son haziranda gittigimde 250 di muayne ucreti dogumu bilmiorum farkli sehirdeyim dogumumu burda yapicam
Udu Babyy07 muhtemelen olmuştur o kadar ama varsak şifayla k.alti şifa fiyatları farkli olabilir eger k.altina sorduysaniz bide varsaga sorun