Sibelemreemre Mervekara5 benim çok ağrılarım var tabi baştan beri erken doğum riski vardı şimdi kasilma adet sancısı gibi ara ara sancı oluyo kemiklerim çok agroyo nasıl geçer bilmem artık sağ salim Bi doğsaydi yavrular
Arcin Mervekara5 dün gece komsum davet etti. Oraya gittim o saate kadar hic birseyim yoktu. 21:30 da bi basladi, dakika tuttuk her 5 dakikaya bi gelmeye basladi. Eve gectim daha da siddetli oldu sonra hastaneye geldim. Hayla burdayim.
Eren_umay2 Mervekara5 uygulamaya göre son 25 fakat ikinci sezaryanım olacağı için 39. Haftamda alacak doktorum 18 günüm falan kaldı🥰🙈🤭
Hiradefne Mervekara5 bitti ama gelen yok 🤭 artik kucağıma almak istyrm rabbim hepmizinkini sağlıkla kolayca kucağımza almayo nasip etsin kızlar
Eren_umay2 Mervekara5 Ayyy canım sorma stresliyim valla sanki hemen zaman çabucak geçiyor. Bazen dursun zaman diyorum bazen de ağrılarım olunca doğsun diyorum . Doğumun gerçekleşeceği haftayı bilince insan daha da heycan yaşıyor🙈😀🥰
bebek_firarda Mervekara5 doğumdan da sonrasında bebeğime yeterli bakamamaktanda korkuyorum ama bazen oluyo🙈😂