Cansuercan Xxxxx ilk zamanla ben kovuyodum hahaha ben icemiyosam sende icmiceksin diye zamanla alistim cok sukur agzima surmeden 33 olduk ama bisi diyimi hakkaten igrenc kokuyomusuz😂😂
Cansuercan Xxxxx ama cafe de falan oturup keyif yapmayi cok severdim inan zevk vermiyorr aylardir bi cafeye gidip oturmadim 😂
Xxxxx Cansuercan ben gittim cafeye canim sıkıldıgında esime soyluyorum goturuyor ama keyif olmuyor sigara olmadan
Burccu Bebeginin sagligi senin kendini sigarayla tatmin etmenden daha onemli. Vicdanin rahat ediyormu ictiginde?
Xxxxx Burccu canim icmiyorum zaten sadece canim istedi icemdim daha vicdanim rahat etmiyor evet ama icmedim henuz
Deletedmom342 Xxxxx benimde gitmiyo canım içimdeki o istek hatta bazen çıldırcak gibi oluyorum. Ama yapıcak bişeyim yok dayanmak zorundayım normalde bende günde 2 pakete yakın sigara içerdim ama şimdi 1 tanesiyle yetinmek zorundayım keşke hiç içmesem ama dayanamadım artık
Yasemindemirtas Xxxxx benimde canım cok istiyo bazen ama anlık oluyo. Anlık aklına geldigi zaman git baska bisey ye , yada ne bilim dısarı falan cık. Bisey yap inan bana sadece 2-3 dakika sürüyo. Kısacık bi zevk için bebisimizi zehirlemeye gerek yok. 🌸
JeyranAhadova Bu nasıl bir shey? Anne olucaksınız siz. Bunu canınızdan bir parchaya yapa bilirmisiniz? Belkide sigara ichmediyim ichin, hich bir zaman sizi anlayamam, nasil istediginizi. Yapmayın , bırakın gitsin. Kendinize bile zarar. Biz nıshanlanan gun eshim sigarayı bıraktı, evlenince bebegimize bir zararı olur dushuncesiyle bırakti. Shimdi arada soyluyor, Baba olandan sonra ichicem, sonra diyorki yapmam, ichmediyim onca zamana deymez.