kelebekucusu https://imgyukle.com/i/JAg4Oo Merhaba reglime 6 gün kala bu sabah yaptım görünüyor mu bilmiyorum ilk an çektim ama çok hafif hayalet bir çizgi var. Yapar yapmaz çıktı ama sonradan silikleşti. Birkaç gündür yapıyorum hiçbir şey çıkmıyordu. Sizce var mı? Ya da yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Hangi marka önerirsiniz?
Eldgrn kelebekucusu 6 gün çok erken testte ben birşey göremedim ama en iyisi adetin biraz daha yaklaşsin canım doğru sonucu öyle alırsın
Merve3801 kelebekucusu bende 6 gün kala ögrendim kuzum predictor marka erken gebelik testi al beta hcg 10 bile olsa gösteriyor
Eldgrn kelebekucusu var gibi canım ya ama yine sen bekle bak sık dişini o zamana daha çok belirginleşir şimdi kak versen çıkar aslında kaset testte böyle göz zor goruyordi 5.67 ile öğrendim güzel haberler alırsın inşallah
kelebekucusu Sinemce__ Asyos34 minipanda Merve3801 Lale30 Çok teşekkür ederim hepinize yarın gidip kan vereceğim 🙏
Krdlnyldrm Kızlar regl gecikmem var bugün adetimin 4. Günü gecikmesi biraz önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Yagmure kelebekucusu kız hayırlı olsunn ama garantiye almak için 2 gün sonra tekrar kan ver değer nasıl artıyor bakk