Bircanyavuz Bugün adet günüm ve kasıklarda kramp baskı hissi var adete yakın sadece göğüslerim ağrıyordu bu ay o yok göğüslerim ağırlaşmış gibi karnımın alt kısmında hafif kramplar baskı gibi olup geciyo böyle olup hamieligini öğrenen varmi,🙁
Gizzgzz Bircanyavuz hamileliğin ilk belirtisi bunlar zaten :) adet ağrısı ile aynı bir de diken diken batma olur
butterfly35 Bircanyavuz kuzum inşaAllah hamilesindir ama bence kan vermeyeceksen idrar testi için 1 hafta daha bekle eğer hala adet olmazsan o zaman 2.testi yap ❤️
cemileyuzgulec Bircanyavuz benim bir arkadaşım sizin yaşadığınız olayı yaşamıştı ama sonuç olumsuz çıkmıştı yani hamile değil di … Bazen adet dönemine yakın hormonal değişiklikler olabilir….Normal yani :)
Gizzgzz Bircanyavuz sakin ol r daha test yap yoksa önümüzdeki ay olur inşallahhhhh Allah hakeden isteyen hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın
Ulkgvn Benimde âdet sancısı gibi sancılarım oldu tereddüt ettiğim için 10 gün test yapmadım eşimin zoruyla yaptığımda hamile olduğumu insan ya değilsem diye tereddüt edebiliyor ama aklında kalmaması için test yapmalısın
Melek_gunduz46 Bircanyavuz haber ver canım test yaparsan bekliyoruz burda inşallah Umutların kırılmaz güzel haberlerle gelesin ♥️🌹
Gizzgzz Bircanyavuz su içip çişini getirtme kaset test değil erken gebelik testi al dediğim markaların birini dene yine inşallah bu da silik çıkar eğer öyleyse hayırlı olsun :))
Nezosikra Bircanyavuz kan verdin mi canım rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah testte ikinci bir çizgi var bende görüyorum inşallah rabbim hakkında hayırlısını versin beklemek zor gerçekten yaşayan bilir bende çok bekledim neler yaşadım neler ama sabret dua et rabbim herşeyi bitiriveriyor bi anda ummadığın anca çiçekler açıyor dualarım seninle sonucun çıkınca haber et kuzum😍😊
Gizzgzz Bircanyavuz geç döllenme mi oldu acaba heyecan yaptım :)) kız sağlık ocağına gidip Bi beta ver ya da hastaneye acile git Bi saatte çıkıyor
Gizzgzz Bircanyavuz koş koşşş acile de ki karnım çok ağırıyor enfeksiyon mu hamilelik mi bilmiyorum falan de beta alıp Bi saate veriyorlar sonucu hadi 😀😀😀😀🤭🤰