Sobb Biz 27+2 olduk nasıl gidiyor hsmilelikler kizlar bebisler nasıl 🥰 bizim yarın kontrolünü var Allah izin verirse kilosunu durumunu merak ediyorum
MadameHappy34 Sobb 27+0 Zaman durdu :)) randevumuza daha çok var 20 gün resmen geçme :))) en son 1 ay önce görmüştüm doktorumu.
esiaks Sobb 27+4 üz. Ödemden biraz rahatsızım yoksa herşey yolunda 😬 oğlum 1,250 gr olmuş 🥰 bende 2 haftadır çok kilo aldım bugün diyetisyene başladım 😬
AyFa1608 Sobb bizde bu gece 27+0 oluyoruz🥲 dün gittik kontrole bidahaki 14 Şubat’ta. İki gündür felaket bel ağrım var ağlıycam😐
Sobb MadameHappy34 banads öfke geliyordu hep ama geçiyormuş banada 1 ay oldu herhangi insan b3begi görmek istiyor
Sobb Elifbuyukk ay cnm aynısı bndede var atakta dururken otururken sürekli olytir napiyorsun peki bunun için
aliandalina 27+5 şimdiden sola yatmaktan gına geldi daha 3 ayımız kaldı nasıl geçecek diye düşünüyorum ağrılara girmek bile istemiyorum bide sürekli kontrol altındayım Bizim kız çok hareketli masallah kordon dolanmış boynuna kan aşkısı zayıf öyle işte annişler
Sobb aliandalina ayyy inşallah iyi olur kuzum. Bnmde ağrılarım oluyor ama doğusunda geçeceğine inanıyorum Rabbım büyük darda koymaz biz anneleri
BuseMasal aliandalina ben sola yatamıyorum maalesef sağa yatınca rahat oluyorum hamilelikte hep sola mı yatmak gerek ?
Elifbuyukk Sobb ne yalan söyliyim hiçbir şey yapamıyorum yatarken yastık koydum yine aynı magnezyum içiyorum yine aynı sanırım çekeceğiz bunu 😔
Mavi25 Sobb ben gittim doktora sordum benim bebeğim makat duruşunda ters duruyor yani dedi o yüzden de kaynaklanıyor bide magnezyumdan da oluyor ilaç verdi
Enyenianne esiaks 27 den sonra bende birden ödem toplamıştım çok korkmuştum 29 olduk biz de odemden de oluyor kilo artışı galiba tartıda bir anda 2 kilo oynadı şok geçirdim
Bta esiaks bizde dün gttk iki gün var aramzda kilosu aynı doktor normal dedimi kilosuna ıntten baktığımda 100 gr fazla oluo bebeğim 1100 olması gerekms :)