mrveaksu Kızlar 8 haftalık hamileyim aşırı derecede bulantım var doktor mide bulantısı için zofer verdi. Ancak prospektüsünde hamileler kullanamaz yazıyor. Aklım takıldı içim rahat etmedi kullanamadım aranızda kullanan var mı ? Aslında hiç ilaç kullanma taraftarı değilim pazar günü sınav var kpss bayadır hazırlandım sınav için kullanacağım kullananlar bilgi verebilir mi ?
EceAydn mrveaksu kullanman lazım yapıcak bişey yok. Doktor verdiyse zararsızdır zaten. Bende 2, 2.5 ay kullandım nerdeyse Zoferi. Önce günde bi tane sonra kendim yarıma düşürdüm. 😊
Cnselakif Canim 5 ay bulantı yaşadım hep hastanelerde yattim zoferi aylarca kullandım çünkü yemek yiyemiyordum şimdi 31 haftalık olduk cok şükür bi sorun olmadi
mrveaksu Cnselakif teşekkür ederim valla aklım takıldı ben yine evde bir şekilde idare ediyorum bazen aşırı derecede oluyor ama geçiyor bir şekilde şimdi sınav olunca derdinide anlatamazsın bende kullanmaya başlayım o zaman
mrveaksu Bussraefe kullananlara sormak istedim ya aklım takıldı o zaman bende kullanırım Allah razı olsun 🤗