Legatsi 35.haftadayız bugün kontrolüm vardı bebeğin suyunun sınırda olduğunu söyledi canım sıkıldı nst ye girdim kalp atışında Bi problem yok,bende zaten kasılma falan yok öyle işte suyunun az olması canımı sıktı bana 3 beyazdan uzak dur dedi
CansuCns Legatsi suyun azalmaması için günde 3 litre civarı su tüketmek gerekiyor diye biliyorum. Ne kadar su içerseniz o kadar faydalı.
CmreKsidar Legatsi 24 haftadan beri sınırda sadece günde 3 litre su içiyorum sadece bu hafta suyun iyi dedi 30+3 deyim. Haftaya ne olur bilmem.
Sureyya1 Legatsi haftaniz iyi masallah artik bebeginiz yasam sinirini gecmis sık kontrole gidin en kotu sezeryanla dogum yaparsiniz
nsaydn Legatsi 30. Haftadan beri aynı durumdayım. Havuç suyu ile normale döndüm. 37. Haftadayım. Havuç suyu bir mucize.
Canan55 Benimde suyum sınırdaydı havuç yedim bol bol 2 hafta sonra gittiğimde iyi dedi bence dene kesinlikle
Nurguuulll Canım hareketlerinde azalma var mı banada 34 te suyun azalmış dedi 1 haftadır tekme galan hissetmiyorum sadece kasılma var aşırı gerginim
Aselsare44 Merhaba bende ilk hamileligimde 35. Haftada suyum azalmıştı bol bol havuç suyu içtim 37. Hafta da doğuma aldı dokturum hiç korkmyin bir sıkıntı olmaz inşallah hafta olarak bebeğin gelişimini tamamlamışsiniz cunku
Filztncy Legatsi hiç canını sıkma benimde sinir da demişti havuç suyu bol bol taze sıkılmış meyve ayran günde 3 lt yakın şu içtim 1 hafta uyguladım ve sonraki hafta iyi çıktı doğuma kadar devam et
Legatsi Doktorum bana içtiğim suyla alakalı olmadığını söyledi sen yine suyunu bol iç dedi ama kilona dikkat et dedi, 65 le hamile kaldım şuan 81 kiloyum