EdaByrc Minikkoalam11 bende Salı falan gelcem tekrar açlık tokluk şekeri ölçtürüp gelcem şeker yüklemesi yaptıramadım midemden dolayı 🥺
Smyyeaa Aysun56 çamlıca hisar hastanesi umut tiryaki özyurt harika bir doktor hastanede cok güzel ve temiz 🙈
mahirarifmomy Aysun56 Endişe etmeyin. Ben 37. Haftamda doktor ve hastane değiştirdim 38 sonunda doğum oldu. Bu ikinci gebeliğimde Çamlıca Erdem Hastanesi Ayşe Katrancı öneririm. Aynı hastane bir de Adalet Can o da iyi.
Sedaisgorenn Aysun56 Avicenna hastanesi Tülin eroğlu. Muhteşem bir doktor doğumumu 1 ay önce o gerçekleştirdi. Tavsiye ederim
Elvancn Nurkcy ben 28haftaligim kasılmalarım.basladi =17haftalikken şuan şükür rahim ağzı uzunluğum iyi açılma yok Ünal hoca normal kabul ediyor ve böbrek büyüme çıktı sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum dün yine gittin Ünal hoca ürolojiyi gittum cumartesi yine Ünal hocaya gidecem sağolsun çok ilguli bir doktor sık sık gidiyoruz biz malesef sürekli ağrılarım oluyor Ünal hoca sayesinde düzeliyorum🙏
Minikkoalam11 Pearl53 evet geliyor saat kaç olursa olsun gelirim diyor. İletşim numarası vermiyor ama İnstagram üzerinden her türlü cevap veriyor her sorduğuma
Masalina12 Minikkoalam11 Merhaba bende Sultanbeyli deyim doktor alanında iyi demişsiniz bende mi gorunsem sezeryan düşünüyorum fiyat bilgisi aldınız mı hastaneden acaba
Minikkoalam11 Masalina12 bn daha çok yeni hamileyim o yüzden fiyat almadım 1,5 sene önce sezeryan doğum 4500 tlye yapmıştım prenses doğum diye geçiyordu
Nanai Zeynep Kamil araştırma hastanesi de çok iyi. Ben genelde devlet hastanelerinden yanayım. Otelcilik, özel ilgi konusunda iyi olmayabilirler ama tecrübe konusunda özellerden daha iyiler.