Gonuel49 Selam anneler benim uzun bir yolculuğa çıkmam gerekiyor araç ile. Bana şöyle güzel güçlü Bi mide bulantısı ilacı gerekiyor. Çevremdekiler “PRİLAM DR” ilacını önerdi de sizede sormak istedim. Bu ilaç nasıl? Veya bildiğiniz başka sağlam ilaç var mı?
1anne2bebe Gonuel49 bi bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum. Ama forumda bu ilacı kullanan baya kişi var.
ilaydaaltann_ Gonuel49 Ben kullaniyorum onu. Hatta ilk verdiklerinde gece yatarken 2 adet atmam onerildi ben ilk oyle yaptim bana agir geldi sersemledim teke düşürdüm. 7 aylik gebeyim hala kullaniyorum onu atmadığım gecenin sabahi mutlaka midem bulaniyo.
Gonuel49 ilaydaaltann_ yaa sevindim canım kendine göre ilaç bulabilmişsin 🌸 ama ben şeye takıldım 7 aylık hamilesin ve hala miden mi bulanıyor 😳🤕 ben ilk üç diye kendimi avutuyorum yapma bunu bana 🤣🤣
Mgdk Gonuel49 ben prilam kullanıyorum ama etkisi ilaca başladıktan 3 gün sonra kendini gösteriyor. Bi de bazılarında 3 tane bazılarında 2 tane içince etki ediyo vs. Yani daha güçlü bir şey varsa bence prilam biraz hafif sürekli kullanım için daha iyi diye düşünüyorum
ilaydaaltann_ Gonuel49 Valla benim hala bulaniyor😅 Gecmedi hiç. Ama herkesin aynı olmuyo insallah seninde benim gibi olmaz🙏♥️
gl12cn34 Gonuel49 prilam dr kullanıyorum her akşam 2 tane içiyorum sabahta Zofer içiyorum anca geçiyorum benim bulantım. Zofer etkili bir ilaç ama doktor vermeden almanızı önermem riskleri varmış galiba . Prilam içebilirsiniz ama 2 tane için bence tek içmek etki etmeyebilir
ikbalk Gonuel49 doktorum prilam verdi ilk başlarda denemek için, çünkü o ilaç basit düzeyde mide bulantısı için dedi geçmezse zofer dedi. Zofer daha sağlammış, öyle söyledi bugün kendileri:)
Rabia04_09 Gonuel49 Emin olun en sağlam mide bulantısı ilacı bu. Bende uzun bir süre kullandım ilk seferde etkisini gördüm
Hallerimvarbenim Gonuel49 Prilam al canım ama yola çıkmadan bir gün önce geceden almaya başla çünkü saatler sonra etki eden bir hap
Gonuel49 Kahyaasena canım ben almanyada yaşıyorum burda verilecen ilaçların hiç biri işe yaramadı bende. Türkiyeye uçakla gidicem ama dönüşüm araç ile olacak. Türkiyede doktora da danışacağım tabii ama garanti güzel ilaç olsun istiyorum o yüzden burada da sormak istedim…
snka2021 Gonuel49 canım ben iki pakete yakın bitirdim güzel ilaç kesiyor ama benim ağzımda ekşi bi tat bıraktığı için ben çok almak istemiyorum evdeyim kusarım daha iyi diyorum. Bi sakıncası yok galiba almanın dayanamıyorsan al bence