04_ilayda80 Bugün detaylı ultrasona girdim fakat doktorumuz bebeğim kalbinde parlak odacık olduğunu söyledi ve bu durum beni çok endişelendirdi daha önce bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar ?
Arzum_aktn0 04_ilayda80 bana da aynısını demişti doktor detaylı ultrason da. Bebek büyüdükçe kalpteki parlaklık küçüldü sonra da yok oldu. Bebeklerin %90 ında gerçekleşiyormuş bu olay. Bende çok korkmuştum ama sonradan geçti çok şükür 🙏🏻
Zeyneparsln 04_ilayda80 O çıkabiliyor arkadaşımda da çıktı büyüdükçe geçiyor. Eğer başka bir sorun yoksa down sendromu değildir sadece parlaklık birşeye işaret değil
04_ilayda80 Minikdunyam çok endişelendim diğer bütün organları gayet iyi durumda down sendromu riskini 2 katına çıkarır dedi ilk başta doktorumuz
04_ilayda80 Arzum_aktn0 peki sonradan sizden tekrar detaylı ultrason isteyip mi kontrol edildi bu durum
Arzum_aktn0 04_ilayda80 ilj detaylıya girdiğimde doktor demişti 3 hafta sonra gel tekrar muayene edelim diye. 3 hafta sonra kendi doktoruma kontrole gitmiştim. Doktorum bariz bir şekilde küçüldüğünü görünce gerek görmedi detaylıya
Gercekgulbahar 04_ilayda80 bende pazartesi günü girdim ikiz hamileyim bebeklerin bir tanesinin damari safra kesesinin altından geçiyormuş korktum lütfen banada dua edin .